Jump to content
Shipfriends

Terajet

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  1. Από 17.7 σε κάποια φάση μπάπ έριξε στα 14.8
  2. Τι έγινε με το Κρήτη Ι? Βλάβη βλάβη?!?
  3. Ο καπτάν Γιώργος Πιτσικάλης πλοίαρχος στο Nissos Mykonos!
  4. Στα δωδεκάνησα δεν τραβάει δουλεία στα δωδεκάνησα είναι άστα να πάνε η επιβάτες!!όλομουρμουρά αν δουν ένα παλιό βαπόρι διότι έχουν συνηθίσει στο Blue star 2,1 το διαγόρας τραβάει ακόμα διότι πέρνει λεφτά από την άγονη (δηλαδή από το κράτος)......
  5. Από ότι άκουσα λένε για το πάσχα να ξανά πάει στην γραμμή του!!
  6. Σήμερα ήμουν στο Αδαμαντιος Κοραής και είδα που στην δεξιά μάσκα έσβησαν το όνομα Άγιος Γεώργιος για να βάλουν το νέο όνομα του. . .
  7. Θα ανέβει....διότι ένα κίτρινο που έχει μείνει προορίζεται να πάει να βοηθήσει κάποιο άλλο κίτρινο που έχει γερό Ανταγωνισμό στην γραμμή που ήδη είναι....!!
  8. 15,5 ταχύτητα πορείας μάλλον τρελό καιρό θα βρήκε το πάλατακι το άλλο 19 χαλαρό!! Τα μποφόρια ανεβένουν και πάνε!!να μου πείς εδώ στον πειραιά χιονίζει εδώ θα κολόσουμε!
  9. Το πρώτο καράβι που έκανε ποδαρικό στην κώ για το 2015 είναι το Dodekanissos Express,καλό τάξιδο να είναι και πάντα στην γραμμή τον Δωδεκανήσων να έχει κάλες θάλασσες διότι δίνει ζώη σε μικρά νησάκια της δωδεκανήσου!!!!Όπως Αρκιούς ,Λειψούς,Τήλο,Νίσυρο,Σύμη,Αγαθονίση,Καστελλόριζο...Που αυτά τα νήσια δεν μπόρουν να τα βοηθήσουν τα μεγάλα πλοία της γραμμής λόγο ότι το κράτος δεν έχει κάνει κάποια προσπάθεια να τους φτιάξει κάποιο μεγάλο λίμανι...Το μόνο καλό είναι ότι σε μερικά από αυτά έχει βάλει ένα πλοίο κάθε 3 μέρες περνάει από εκεί αυτά τα νήσια είναι τα εξείς: Λειψοί, Νίσυρο,Σύμη,Καστελλόριζο πάλι καλά που βρέθηκε κάποιος και έβαλε έστω ένα μικρό καταμαράν έτσι ώστε όταν δεν πέρναει το μοναδικό τους πλοίο να πηγαίνουν στα μεγαλήτερα νήσια όπως Κώς, Λέρος και Πάτμος...και πάλι καλοτάξιδο να είναι! επίσης η εταιρεία του λέει θέλει να πάρει 2 καταμαράν ένα new building και το άλλο είναι σε αναζήτηση....
  10. Αυτήν την ώρα έρχεται πειραιά τελείωσε από τον δεξαμενισμό του!
  11. Τώρα πηγαίνει για καλλύνη δεν τον βλέπω για δυτικές ποίο σίγουρο είναι το πήγασος που ετοιμάζεται στο κερατσίνι!
  12. Σήμερα εκτέλεσε δοκιμαστικό για να πάρει τα χαρτία του για τον βόλο!!!
×
×
  • Create New...