Jump to content
Shipfriends

Γεώργιος Ζαραβέλας

eMembers
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

1,250 profile views
  1. Και ο Καστελλοριζιός να κάνει επιπλέον πόσες ώρες για να φτάσει από Πειραιά. Κάνει ήδη 23 με 25 ώρες...
  2. Αμιγώς στη γραμμή ταχύπλοο όχι. Αλλά υπάρχει συμβατικό από την Κοινοπραξία και βέβαια τσιμπάει τον Πόρο από την HSW.
  3. Νέο δρομολόγιο στα σκαριά για υδροπτέρυγο Αίγινα-Μέθανα-Πόρο (;)
  4. Το πλοίο Αύριο, 28/6, θα εκτελέσει μόνο το δρομολόγιο 12.15 από Πειραιά και 14.00 από Αίγινα. Τα άλλα δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν λόγω ναύλωσης για εκδρομή.
  5. Το πλοίο αύριο θα εκτελέσει μόνο το πρώτο δρομολόγιο από τον Πειραιά (8:20) και το τελευταίο από την Αίγινα (18:15). Θα παραμείνει στο λιμάνι της Αίγινας για εργασίες συντήρησης.
  6. Με τι σινιάλα θα ταξιδεύει στις Σποράδες; Θα γίνει μπεζ αλλά ΑΝΕΣ;
  7. Σύμφωνα με τους "Ακτοπλόους" μεθορμά στην Ελευσίνα, όπου σύντομα θα του κάνει παρέα και ο Ταξιάρχης, που θα ξεκουνήσει από το Λαύριο.
  8. Όντως οι καταστάσεις γράφουν θέση Β', αλλά αντιστοιχεί σε εσωτερική τετράκλινη καμπίνα, εκτός εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Υ.Γ.: καταστάσεις επιβίβασης με ΣΥΡΙΖΑ (Έτσι, για να κλείσει ο κύκλος) 😁😁😁
  9. Οι οπλίτες εκτός από τις καταστάσεις επιβιβάσεων για τις μεταθέσεις κ.λπ. δικαιούνται μία πλήρη κατάσταση επιβίβασης μετ' επιστροφής, την οποία δεν μπορούν να πάρουν κατά τα γκρουπ Πάσχα ή Χριστουγέννων. Το βίωσα πέρυσι που έκανα τη θητεία μου. Η μόνη επιφύλαξη που τηρώ είναι, εάν ήταν ερμηνεία της μονάδας μου.
  10. Στα groups Πάσχα και Χριστουγέννων δεν εκδίδεται κατάσταση επιβίβασης, οπότε τα έξοδα μετακίνησης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον οπλίτη, αν και το να πάρει κάποιος άδεια είναι υποχρεωτικό. Οπότε η ευθύνη, που έμειναν εκτός, είναι αποκλειστικά δική τους.
  11. Πληροφορήθηκα ανεπίσημα ότι το πλοίο είχε σήμερα αβαρία στο Αγκίστρι με περίπου δέκα τραυματίες. Ειπώθηκε ότι δεν άκουσε η μηχανή στο ανάποδα και έπεσε με δύναμη στο ντόκο...
×
×
  • Create New...