Jump to content
Shipfriends

kostas-k-al

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

774 profile views
  1. Η τελευταία προς το παρόν αναβολή της ακινησίας http://irineossamothraki.blogspot.gr/2018/01/saos-ferries.html
  2. kostas-k-al

    Saonissos

    Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 21/12/1017 πριν την αναμενόμενη δρομολόγηση του.
  3. την πηραμε την πρωτια !!! νομιζω πως εδω στην Αλεξανδρουπολη εχουμε σπασει καθε ρεκορ συλληψης πλοιαρχων
  4. Στις 9:30 μμ το Σαόνησος έφτασε στην είσοδο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης οπού στις 11 και μισή περίπου έδεσε.Το πλοίο έφτασε με τη συνοδεία του ρυμουλκού CHRISTOS XXXVI το οποίο βοήθησε και την πρόσδεση.
  5. ναι,ναι οπως αυτο ακριβως που εγινε και εδω στην αλεξανδρουπολη τι κριμα ομως που τωρα δεν υπαρχει !!! θα στεναχωρηθηκαν/νευριασαν οι καημένοι http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/akybernhto-d-3-ploio-sthn-ale3androypolh-tylixthke-o-kabos-sthn-propela/post33904 Ξερουμε μηπως σε ποιον ανήκει το συγκεκριμενο πλοιο?
  6. Σχετικα με την ολοκληρωση της μετασκευης του σαονησος στην αλεξανδρουπολη ,πιστευω πως προφανως ο μανουσης εχει απολυτο δικιο . γιατι το πλοιο να πρεπει να παει στο περαμα για να ολοκληρωθει η μετασκευη ? στην αλεξανδρουπολη δεν γινεται ? ποιο ειναι το προβλημα για να μην γινει? δεν βλεπω κατι το παραλογο για να μην γινει η απαγορευση αυτη εξηπυρετει κανεναν? και στην τελικη ποιος μπορει να τον εμποδισει να την ολοκληρωσει ? πρεπει να ξεφυγουμε απο τη γραφειοκρατεια και την υπερβολικη νομομανια.
  7. γινεται ανελκυση στο λιμανι της αλεξανδρουπολης της βυθυσμενης βυθοκορου και οι εργασιες εκβαθυνσης συνεχιζονται με το πλοιο crestway
  8. 7 μηνες μετα απο τοτε που εφυγε. εχει κανενας φωτογραφια του απο τα διαλυτηρια?
×
×
  • Create New...