AQUA JEWEL

eMembers
 • Content count

  593
 • Joined

 • Last visited

About AQUA JEWEL

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. Την καλοκαιρινή περίοδο και συγκεκριμένα από 20/6 έως 3/9 το Εξπρές Σκοπελίτης κάθε Τρίτη & Πέμπτη θα αναχωρεί από Νάξο στις 11:30 και όχι στις 14:00 όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ίσως η αλλαγή να έγκειται στο γεγονός ότι τις συγκεκριμένες ημέρες υπάρχει και το πρωινό Blue Star της άγονης το οποίο ενδεχομένως τα δύο προηγούμενα χρόνια του έτρωγε όλη την κίνηση και φέτος είπε να αναχωρεί πρώτο.
 2. Εκδήλωση στο πλοίο την προσεχή Κυριακή 28/5 στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας 2017.
 3. Οι αγρότες της Κρήτης θα συγκεντρωθούν απόψε στο Ηράκλειο, ώστε για άλλη μια φορά με τον ψευτοτσαμπουκά τους να φορτώσουν τα ζαρζαβατικά σε πλοίο της γραμμής.
 4. Λογικά μέχρι να έρθει το Όσιος Δαυίδ θα προσεγγίζει κανονικά σε όλα τα δρομολόγια και Σουβάλα, όπως τα παλιά χρόνια κι όχι μόνο δύο φορές την εβδομάδα όπως πέρσι. Καλή σεζόν στο όμορφο βαποράκι.
 5. O κυρ-Μιχάλης εκλιπαρεί μετά δακρύων για λήξη της απεργίας!!!
 6. Συνηθίζει να δένει εκεί, όταν πρόκειται να κάνει μικρές εργασίες ή βαψίματα στις μπάντες.
 7. Είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια ότι ο Κοραής μέσα στον Ιούνιο κάνει ένα τελευταία σημάζεμα-δεξαμενισμό πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι. Άρα, λογικό μου ακούγεται αυτό που άκουσε ο φίλος AEGEAN, γιατί ο Σολωμός - καλώς εχόντων των πραγμάτων - θα ξεκινήσει 10 Ιουλίου, πράγμα που δεν του δίνει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τότε τον Κοραή, γιατί θα είναι μέσα στη high season. Άρα υπομονή μια βδομαδούλα με τον Κάλβο.
 8. Τουλάχιστον ας του κάνει όμως η εταιρεία ένα εξωτερικό σουλούπωμα γιατί η εμφάνισή του είναι αποκρουστική με τόσο εκτεταμένες σκουριές, απ' τις χειμωνιάτικες "μάχες" στο αγριεμένο Αιγαίο.
 9. Την Δευτέρα 15/5 και ώρα 10:30 θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε8) πολεμικό πλοίο όπου θα μεταφέρει την ιερή εικόνα της Παναγίας Σουμελά, η οποία θα μεταφερθεί με λιτανευτική πομπή και θα παραμείνει για προσκύνηση έως τις 22/5 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά.
 10. Mε την λήξη της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ (16/5 & 17/5), το Blue Star 2 θα αναχωρήσει εκτάκτως στις 23:59 για Σύρο, Πάρο, Νάξο & Σαντορίνη.
 11. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, το καθιερωμένο κυριακάτικο δρομολόγιο επιστροφής του Πρέβελης από Ρόδο προς Πειραιά την Κυριακή 4 Ιουνίου δεν θα πραγματοποιηθεί στις 03:00, αλλά στις 23:30.
 12. Απ' την Παρασκευή 19 Μαΐου ξεκινούν οι προσεγγίσεις του Superfast XII στην Κάλυμνο! http://kalymnos-news.gr/2017/05/στις-19-μαίου-2017-ξεκινά-το-superfast-xii-να-προσεγγίζ/ Λογική η επιλογή της ημέρας, γιατί το δρομολόγιο της Παρασκευής είναι σχετικά express προς Δωδεκάνησα χωρίς Πάτμο & Λέρο, άρα έρχεται μια χαρά η πρόσθεση της Καλύμνου. Πιστεύω ότι η επιστροφή προς Πειραιά θα μπει στο πρωινό του Σαββάτου που είναι με μεγάλη ταχύτητα, διαφημίζοντας ταυτόχρονα μια γρήγορη επιστροφή σε αισθητά πιο λίγο χρόνο. Επίσης, το άρθρο αναφέρει την προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου το οποίο πιστεύω δεν θα είναι το βράδυ της Κυριακής με το Blue Star 2, καθώς ήδη την Κυριακή το πρωί αναχωρεί το μικρό Blue Star για Κάλυμνο κι επίσης στο συγκεκριμένο δρομολόγιο έχει την προέκταση της Καρπάθου, πράγμα που ήδη είναι πιεστικό για το πλοίο. Άρα μάλλον πάμε για Τετάρτη ως έξτρα προσθήκη στο κλασικό μακρυτάξιδο προς Δωδεκάνησα με αντίστοιχη επιστροφή προς Πειραιά την Πέμπτη.
 13. Νεότερα απ' την πρόοδο των εργασιών μετασκευής στο Διονύσιος Σολωμός, από το site του Γραφείου Κηπουρόπουλου.
 14. Η ΖΑΝΤΕ FERRIES προσφέρει 20% έκπτωση στα aller retour εισιτήρια (και στην αναχώρηση και στην επιστροφή) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 10/6 έως 15/9 με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν από 8/5/17 έως 31/5/17. Επιπλέον για την περίοδο 1/7/17 έως 2/9/17 προσφέρουμε έκπτωση 30% για τα δρομολόγια του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο από Σαντορίνη - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Μήλο - Σίφνο προς Πειραιά.
 15. Λόγω της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, πολιούχων του ακριτικού Καστελλόριζου, το Blue Star Patmos θα αναχωρήσει από Ρόδο για Καστελλόριζο την Κυριακή 21 Μαΐου στις 12:30 (αντί για την Δευτέρα 22/5 στις 07:00), θα διανυκτερεύσει στο ακριτικό νησί και θα αναχωρήσει κανονικά στο εγκεκριμένο δρομολόγιό του την Δευτέρα 22/5 στις 11:00.