Jump to content
Shipfriends

wer

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About wer

  • Birthday 04/19/1964

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

909 profile views
  1. Τελικά το πλοίο θα δρομολογηθεί κάπου? Κάτι ακούγεται.... πάλι....
  2. Το πλοίο έχει αλλάξει όνομα και σημαία. Το πιθανότερο να αλλαξε και πλοιοκτήτες....
  3. Σήμερα πέρασα από Πέραμα να επισκεφτώ έναν καλό φίλο. Το πλοίο είναι ακόμη εις την αυτή γνωστή πια θέση. Από δελτία τύπου άλλο τίποτα... Το αποτέλεσμα μετράει πάντα και σε αυτή την περίπτωση είναι αυτό που λέμε 0-0=0. Δεν κρίνω κανέναν αλλά δεν βλέπω κάτι που να με κάνει να πω... "εδώ υπάρχει φως". Απορίας άξιο είναι ότι αφού το πλοίο, πολύ πιθανόν πια, έχει εγκαταληφθεί, γιατί παραμένει εκεί και δεν πάει κάπου αλλού. Ελευσίνα ας πούμε, αλλά παραμένει στην ίδια θέση. Διαβάζοντας το άνω post θα ήθελα να πω... "Ο καθής να κοιτάει την καμπούρα του"...
  4. Το όνομα του πλοιοκτήτη το ξέρουμε; Μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό το όνομα του πλοίου. Συντομίες δηλαδή.
  5. Εμένα πάλι μου φαίνονται όλα λογικά. Στα σχέδια δεν θα αναφέρουν όνομα πλοίου για πολλούς λόγους... Από Απρίλιο έως Οκτώβριο είναι 6 μήνες!!!!! Αν έχουν δίκιο θα φανεί σύντομα αλλά μπορώ να συμφωνισω πως υπάρχουν πολλά μελανά σημεία...
  6. Ότι και να είναι το πλοίο δεν μας αφορά, το αποτέλεσμα μετράει... Οι ναυτικοί υποφέρουν...
  7. Μία εταιρεία είναι απλά δημιουργήθηκαν θυγατρικές. Σε κάποια υπάρχει το παλιό λογότυπο. Να θυμίσω πως εκτός τα quant ειναι και τα cement ... voyager κτλ. Μπράβο στο νέο ξεκίνημα. Καλή τύχη.
  8. Και το Aegean Sky είναι ένα πιασάρικο όνομα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλο πέραν από το ρορο του Αγαπητού.
  9. Μπήκε και ο Απρίλιος... Δεν ξέρω που βρίσκεται το καραβάκι γιατί βρίσκομαι εκτός αρκετό καιρό... Στο ίδιο σημείο πρέπει να βρίσκεται γιατί δεν το βλέπω στο αις, δείχνει άλλα ντάλα όπως και παλαιότερα. Το να ξεκινήσει είναι κάτι το αδύνατο αλλά ακόμα και να πουληθεί???
  10. Κοίτα μην είμαστε αρνητικοί... 25 Φλεβάρη είπαν.. όχι έτος...
  11. Το Πέραμα έχει βουίξει πως το πλοίο είναι πουλημένο [εκτός Ελλάδας] και κάποια κολήμματα το κρατάνε ακόμα Ελλάδα. Ήταν λογικό ένα τέτοιο πλοίο αν δεν δουλευτεί, να πουληθεί,,,, Ένα γνωστό συνεργείο μου είπε κάτι για γραμμή Κέρκυρας - Αλβανίας πράγμα που δεν το πολύ-κόβω... Τώρα το τι αληθεύει και τι όχι θα δείξει ο χρόνος.
  12. Αυτό εννούσα... Μαζί με τα αυτοκίνητα για απέναντι... Και τα αυτοκίνητα τα χάλια τους θα έχουν.
  13. Όπως είναι αυτή τη περίοδο δεν το βλέπω για πολύ ακόμα Ελλάδα...... [μαζί με τα Ι.Χ ή και χωρίς].
×
×
  • Create New...