Jump to content
Shipfriends

manos mav

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

706 profile views
  1. ρε συ οσο παει γινεται και χειροτερο,ρυθμιζω τις προπελλες και τωρα η καταπελτεσ πανε πολυ πισω απτο πλοιο!!!
  2. παιδια καλησπερα εχω προβλημα με τις προπελλες στο πλοιο,αν τισ σχεδιασω στο κεντρο του αξονα γυριζουν κανονικα αλλα οσο και να αλλαζω τις τιμες στο boat gfg δεν αλλαζει η θεση τους.αν παλι δεν τισ σχεδιασω στο κεντρο του αξονα γυριζουν σα την ροδα στο λουνα παρκ,χρησιμοποιω google sketch up για σχεδιασμο και deep exploration για export
  3. μια ερωτηση παιδια τουσ καπνουσ στο πλοιο πως τουσ βαζουμε πανω στις τζιμηνιερες?
  4. παιδια εχω φτιαξει ενα πλοιο οταν το κανω 3d δεν μου το εμφανιζει οταν δεν το κανω μου το εμφανιζει κανονικα αλλα ειναι σαν ψευτικο χρησιμοποιω deep exploration 5.7 ξερει κανεισ τι παιζει?
  5. δηλαδη φιλε μου?μα αν τις τοποθετησω στο κετρο πως θα φαινονται η μια στην μια πλευρα και η αλλη στην αλλη?
  6. ετσι το ονομαζω ουτως η αλλως γιατι αλλιως δεν φεναιται καθολου.κατι αλλο φταιει
  7. παιδια μια ερωτηση χρησιμοποιω deep exploration 5 και οταν βαζω την προπελλα για να την κανω να κηνιται μολις την βαζω στο παιχνιδι παει πανω κατω αντι να γυρναει κανονικα ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
  8. ρε παιδια πως φωρτονουμε αυτοκηνιτα στο πλοιο???
  9. παιδια μηπως ξερει κανεις πωσ ακουμε τον ομηλιτη στο vehicle?πχ στο vs ειναι τα page up κ down στο vehicle???
  10. kala ola ayta re paidia de lew kai ontws to vsf einai mia xara...alla dystixws den exoyme arketa vaporia ta perisotera shipyards kataskevazoyn gia to vs kai anarwtiemai to gt
  11. γεια σας παιδια εχω φτιαξει καποια λιμανια (με κτιρια κλπ οχι απλα προβλητες)αλλα δεν εχω ιδεα για το πως μπαινουν στο παιχνιδι αν μπορει καποιος να μου πει πως θα με υποχρεωνε!!!ευχαριστω εκ των πρωτερων.ωστοσο μπηκα κ στο site του virtual αλλα δεν καταλαβα τιποτα!
  12. βλακεια κ αν τα βαλεισ ολα μαζι,μολισ μπει απτο ενα scenery στο αλλο στα χαλαει ολα
  13. ρε παιδια να κανω μια ερωτηση...υπαρχει καποιο scenery που να μην χωριζεται σε aegean sea-aegean κλπ,ωστε να μπορουμε να παιζουμε το παιχνιδι κανονικα και να στελνουμε τα πλοια σε οποιους προορισμους θελουμε?
×
×
  • Create New...