Jump to content
Shipfriends

Rafinaport

eMembers
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About Rafinaport

  • Birthday 12/05/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://rafinavessels.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Αθήνα, Ραφήνα
  • Interests
    Πλοία, φωτογραφία

Recent Profile Visitors

1,156 profile views
  1. Αλλαγή θέσης υπήρξε πριν απο λίγο του Λατώ με το Superfast XII.
  2. Πολύ σωστα. Γι' αυτο τον λόγο έριξε άγκυρες. το ίδιο έκαναν και τα Κρήτη. Εαν πάει στην Χανιώτικη νομίζω πως δεν θα μπορεί να ανοίγει κανονικά ο αριστερός καταπέλτης.
  3. Περίεργα πράγματα πάντως... Σήμερα το Superfast έδεσε κανονικά στην θέση του. EDIT. Μεθορμισε στην Ε3
  4. Το πλοίο εκτέλεσε εχτες και σήμερα τα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος και στις 21:00 σήμερα αναχώρησε απο τον Βόλο με προορισμό τον Αγ. Κωνσταντίνο ωστε αύριο να ξεκινήσει δρομολόγια στην γραμμή Αγ. Κωνσταντίνο-Σποράδες.
  5. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πλοίο; Στο AIS φαίνεται να έχει απομακρυνθεί απο τον ντοκ αλλα χωρίς να έχει αναχωρήσει απο το λιμάνι του Πειραιά. NEW: Τελικά αναχωρεί αυτη τη στιγμή απο τον Πειραιά.
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω. Ποτε τον τελευταίο μήνα δεν το βλέπω να φτάνει στην Τήνο πριν απο τις 11:40. Πόσο μάλλον το καλοκαίρι. Μην εκπλαγείτε εαν ποτε τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο δείτε το πλοίο να φτάνει στην Ραφήνα κατα τις 22:00 και βάλε... Υ.Γ.: Για ποιον λόγο άραγε ενω θα μπορούσε το πλοίο να εκτελεί απογευματινό τοπικό για Άνδρο τις Δευτέρες δεν το εκτελεί φέτος :rolleyes: Έτσι δίνει όλο τον κόσμο στην Πηνελόπη και στον Θεολόγο.
  7. To Flying Dolhpin XV αναχώρησε στις 14:30 απο τον Πειραιά με προορισμό την Αλόννησο στην οποία θα φτάσει σε λίγε ώρες με σκοπό αύριο να ξεκινήσει δρομολόγια στις Σποράδες.
  8. Στις 11:10 αναχώρησε το πλοίο απο τον Πειραιά με προορισμό τον Ν.Μ.Δ. στον οποίο δένει αυτη τη στιγμή.
  9. Προσκύνημα στην Τήνο απο τα νησιά της Μυτιλήνης και της Χίου
  10. Στις 09:30 πέρασε το πλοίο έξω απο τον Πειραιά και αυτή τη στιγμή δένει κάπου στην Σαλαμίνα.
  11. Στις 09:00 έπεσε απο την πλωτή δεξαμενή Περάματως το πλοίο και στις 09:45 έδεσε στην θέση του στον Πειραιά.
  12. Στις 09:00 έδεσε στην θέση του Superfast XII το πλοίο. Απο εκεί τελικά θα αναχωρούν τα Olympic Champion και Superfast XII.
  13. Ανακοινώθηκαν στην σελίδα της Blue Star τα δρομολόγια της κοινοπραξίας για το Ηράκλειο. Τον Ιούλιο θα υπάρχουν δυο δρομολόγια τις Παρασκευές, Σάββατα, Κυριακές ενω τον Αύγουστο θα υπάρχουν δυο δρομολόγια τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατα, Κυριακές. Πολύ μικρή αύξηση στις τιμές.
  14. Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ "ΚΡΗΤΗ Ι"
  15. Τα δρομολόγια του πλοίου εως 20/6 έχουν αφαιρεθεί απο το site της εταιρίας . Υ.Γ. Μια παρατήρηση. Στον ηλεκτρικό πινάκα του πλοίου απο τότε που το πλοίο αγοράστηκε απο την νεα του εταιρία εμφανίζονται δυο σειρές γραμμάτων αντί μίας όπως όταν ήταν στην Blue Star με αποτέλεσμα τα γράμματα να είναι πολύ μικρά και να μην διαβάζονται εύκολα.
×
×
  • Create New...