Jump to content
Shipfriends

manos75

eMembers
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. το βαπορι ειναι μια χαρα για τη γραμμη πειραιας-κυπρος ειναι πολυ ανωτερο εσωτερικα και πιστευω εχει και μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτο που πηγαινοερχεται το αραβικο.
  2. ακουγετε οτι ο καπετανιος του οριζοντα ηταν καινουριος κανα 2 μηνο και ο παλιος του καπετανιος ειχε φυγει.εχουμε και το ονομα αλλα ας μη το πουμε ακομα.
  3. το ποια ειναι η μπλου σταρ και οι ανθρωποι της το ξερουμε χρονια τωρα καποιοι που ταξιδεουμε συχνα δεν ειναι κατι καινουριο.μαγκια φωνη και εμεις ημαστε και κανενας αλλος.αμα δειτε φορτωση για κρητη και ποιο πολυ για δωδεκανησα θα καταλαβετε τι γινετε.οι νταλικεριδες το ξερουν καλα το εργο και τι φασαριες γινοντε στο λιμανι συνεχεια μεταξυ οδηγων και πληρωματων.δεν θελω να μιλησω αλλο γιατι ξερω πολλα αλλα ας μεινουμε στο γεγονος ο θεος να συνχωρησει το παλικαρι και καποιοι που το παιζουν αξιωματικοι να κανουν τις μαγκιες τους στο σπιτη τους και οχι στα βαπορια.
  4. δυστυχως ειναι αληθεια οτι τα πληρωματα της μπλου σταρ ειναι απαραδεκτα.δεν βαζω ολους τους ανθρωπους μεσα αλλα παρα πολυ ειναι θρασεις εγωιστες και οτι ειναι καποιοι.επειδη ταξιδευω συχνα και για κρητη και για δωδεκανησα εχουν δει πολλα τα ματια μου.ναι ειναι αληθεια οτι αν ηταν καμια νταλικα της γνωστης ετερειας που μεταφερει σχεδον τα παντα θα περιμενανε και μιση ωρα.απο εκει και περα ειναι εμφανες οτι επειδη το πλοιο εχει σηκωσει λιγο τον καταπελτη και για τους δικους τους λογους τον ανθρωπο τον σπρωχνουν και θελουν να τον βγαλουν εξω.και να μην ειχε εισητηριο βαλτον μεσα και κοψτου μετα.ο υπαρχος δεν εβλεπε τι γινοταν να πει στο καπετανιο κανε κρατει εχουμε ανθρωπο στο καταπελτη.ο ιδιος ο καπετανιος απο την καμερα δεν βλεπει τι συμβαινει να κανει κρατει η μηχανες δουλεουν στο φουλκαι οχι μονο αυτο το τρομακτικο ειναι οτι τον βλεπουν να πεφτει στη θαλασσα οι προπελες να δουλεουν και να κανουν στροβιλισμο και να μη δινουν σημασια.φευγουν κανονικα σαν να μη τρεχει τιποτα.ολοι που εμπλεκοντε στο περιστατικο να πανε φυλακη και να μη ξαναμπουν σε βαπορι.
  5. ενα βιντεο απο την πρωτη αφιξη του αγαπημενου πρεβελη στη σιφνο.
  6. εχω μια απορια γιατι δεν βαζανε το μπλουσταρ 1 ολο το καλοκαιρι χιο μυτιληνη να καθαριζε τη κατασταση και απο θεμα καμπινων και ταχυτητας και να βαζανε το ροδος παροναξεια σαντορινη.
  7. για μενα ειναι εγκλημα να ξηλωνοντε καμπινες που εχει το ιδιο το βαπορι.τα βαπορια με καμπινες μπορουν να εξυπηρετησουν πολλες γραμμες και νυχτερινα δρομολογια.εξαλλου το δρομολογιο μεχρι την σαντορινη το κανει σε 9 ωρες.
  8. εγκλημα να κλεισουν τις βαρδιολες για να φανει ποιο συχρονο.τον καπετανιο και τους αξιωματικους τους ρωτησες χειμωνα με 5-6 μποφορ βορια και να βρεχει πως την παλεουν .ωραια τα ρομαντικα αλλα τα βαπορια εκσυχρονιζοντε.
  9. δυστυχως εχουμε μαθει οι ελληνες στα παλια βαπορια.μας τα φερνουν εδω τα ανακαινιζουν εσωτερικα κανουν και ενα σερβις στης μηχανες και μας λενε οριστε καινουριο καραβι σας φεραμε.εδω ανακαινισανε και πασαρανε το νησος σαμος που ηταν παρατημενο ποσα χρονια στη πατρα θα κολησουν στο αστεριωνα.
  10. δεν καταλαβες καλα το σχολιο μου φιλε smyrna.δεν ειπα να μεινει το πρεβελης μονιμα στη γραμμη και καλα κανει ο κοσμος και θελει νεα βαπορια.αλλα το να παει το πρεβελης ενα μηνα στο βορειο αιγαιο δεν εγινε και κατι που αμεσως τα τοπικα σαιτ και οι κατοικοι πηγαν να το φανε το βαπορι.και στη τελικη οι κατοικοι της αναφης της σητειας της κασου της καρπαθου της χαλκης τι να πουν.το ειχαν 15 χρονια το βαπορι να τους εξυπηρετει.και στη τελικη το νησος σαμος και το διαγορας τι ηλικια εχουν ειναι νεα οχι. αλλα δυστυχως ολοι εχουμε μαθει να κανουμε κριτικη χωρις να εχουμε ιδεα και δεν αναφερομαι εδω μεσα που ειμαστε καραβολατρες αλλα εκει εξω που ολοι οι ασχετοι εχουν αποψη.
  11. τι σου κανει το αλτσχαιμερ.ξεχασανε εκει πανω οι χιωτες και οι μυτιληνοι πριν καποια χρονια που ταξιδευανε με τα αξεπεραστα θεοφιλος μυτιληνη ταξιαρχης.που ακομα με αυτα θα ταξιδευανε αν δεν ειχε βαρεσει κανονι η νελ. τωρα τους πειραξε το πρεβελης.αλλα εχουμε εκλογες και το μονο που ενδιαφερει τους πολιτικους ειναι οι θεσουλες τους.και μολις γινουν οι εκλογες και στειλουν το πρεβελης να δω αν θα ασχοληθουν.
  12. αν ισχυει οντως αυτο τοτε ο ιταλος δεν πρεπει να ξαναστειλει το βαπορι στη γραμμη των χανιων.δηλαδη ολο το καλοκαιρι περυσι στα ημερησια δρομολογια απο χανια για πειραια μετεφερε μονο το πληρωμα που εκανε βολτα
  13. το κυδων φευγει απο τη γραμμη των χανιων μεχρι τις 31 οκτωβριου .δηλαδη ο ιταλος μας εγραψε κανονικα και εφυγε επειδη προφανως δεν εκανε τζιρο .αυτος λυσσαξε να ερθει στα χανια. τωρα θα κανει παρτυ η κοινοπραξια ηδη τρεμουμε τις τιμες για το καλοκαιρι ηταν που ηταν πανακριβοι εχει γουστο να κανει και αλλες αυξησεις.
  14. το βαπορι ειναι ταμαμ για πειραια - κυπρο.και τις καμπινες του τις εχει και τα σαλονια του και αεροπορικα και φρεσκαρισμα του ειχαν κανει εσωτερικα και τα μιλια του τα ειχε και στη τελικη τι παραπανω ειχε το αραβικο που ερχοτανε.
  15. μια απορια εχω η ετερεια υπαρχει εχει γραφεια υπαληλλους η εκλεισε τελειως και το βαπορι εχει αφεθει στην τυχη του θεου και των πλειστηριασμων.το πρεβελης εδω και καιρο δενει στην ε1 στην πρωτη θεση του λιμανιου.
×
×
  • Create New...