Jump to content
Shipfriends

Andros 80

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. http://www.vesseltracker.com/en/Ships/Blue-Start-Delos-9565039.html Για δες εδώ...
  2. Ωραίους χώρους σαν το Πηνελόπη??? Συγνώμη αλλά σαν τακτικός επιβάτης λόγω διαμονής στην Άνδρο θα έλεγα ότι αν εξαιρέσεις την Α' θέση , το Πηνελόπη έχει μείνει πολύ πίσω συν το ότι είναι ένα παρατημένο πλοίο ...Δεν θα ακούσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να μιλάει με καλά λόγια για το πλοίο εκτός της συμπεριφοράς του στη χοντρή θάλασσα!!Ίσα ίσα λένε τα χειρότερα και αν οι εποχές ήταν διαφορετικές (λόγω κρίσης) θα παρακαλούσαν να έπαιρνε δρόμο από τη γραμμή...
  3. Μια χαρά κρατιέται!!Καλύτερα κ από όταν ήταν εδώ είναι.Τώρα αν το μπλε έχει ξεθωριάσει λίγο δεν τρέχει κ τίποτα!!
  4. Ενα μπαζάδικο μεγάλο????Σχετικό σε βλέπω!! Το Theofilos sea ήταν και ξεφόρτωνε αμμοχάλικο...Αφού το περίμενες όπως λες θα βλεπες ότι το κυρίως λιμάνι ήταν άδειο μιας και το φορτηγάκι μαζί με το AQUA ήταν στο κάτω λιμάνι οπότε αν ήταν να περάσει θα το έκανε άνετα μιας και το παλιό ήταν διαθέσιμο!! Αυτά,για να ξέρουμε τι λέμε!!!
  5. Τόσα λεφτά για να γίνει δημοτικό πάρκινγκ????Αθάνατη Ελλάδα...
  6. Ναι θα μας ρωτήσει κιόλας...Πάει και αυτό!!!
  7. Εδώ θα διαφωνίσω μιας και μόνο στο πόδι δεν είναι φτιαγμένο!!!Το πλοίο κοντεύει 70 χρονών οπού τη ναυπήγηση του και τη λαμαρίνα θα τη ζήλευαν πολλά πιο σύγχρονα <<καρυδότσουφλα>> ή υπερμεγέθης <<τενεκέδες>> που τα λέμε υπερσύγχρονα βαπόρια υψηλών ταχυτήτων...
  8. Την έχεις ζυγίσει την τσιμινιέρα και ξέρεις πόσο κόβει από το πλοίο?? Αν ήταν τα πράγματα τόσο εύκολα στη ναυπηγική φίλε Theofilos όλοι πλοία θα φτιάχναμε!!
  9. Ωραία υπογραφή φίλε Π100!!! Ισχύει??? Θα χουμε τελικά και τα 2 ΙΜΟ στη χώρα μας???
  10. ΝΗΡΕΑ αυτή είναι η λογική του ΕΛΛΗΝΑΡΑ δημοσίου υπαλλήλου!! Σαν να λέμε δηλαδη αν δούμε κάποιον να πνίγεται "Α , αστον να πνιγεί...δεν είμαι ναυαγοσώστης!!!" Κάτι τέτοιες σκέψεις έχουν ξεσκίσει την Ελληνικά κοινωνία και έχουμε γεμίσει με φλώρους,παρτάκηδες και βαριεστημένους τεμπέληδες!!! Δυστυχώς!!!!
  11. Ε τότε φίλε να σας ζητήσουμε και συγνώμη που αποκτήσαμε γρήγορο πλοίο και εμείς...Αλλά ξέχασα...Εσείς δεν έχετε ούτε HS4,ούτε SPEEDRUNNER,ούτε SEAJET,ούτε σύνδεση από Πειραιά...Όλα εμείς τα έχουμε στην Άνδρο!!!
  12. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο κόσμος λέει τα καλύτερα για την δρομολόγηση του HS1 !!Η διαφορά στην τιμή από τα συμβατικά είναι αμελητέα μιας και πας σε 1 ώρα Ραφήνα οπότε η κίνηση του κρίνεται πολύ καλή.Μακάρι να είναι καθημερινά στη γραμμή!!
  13. Μια διόρθωση μόνο ότι το συγκεκριμένο πλοίο ειναι BULK CARRIER PANAMAX και όχι ΟΒΟ.Κοινώς μεταφοράς ΜΟΝΟ χύδην φορτίου.
  14. Εχθες πάντως που το είδα τελευταία φορα ήταν νότια του Ομάν και είχε τελικό προορισμό το BHAVNAGAR της Ινδίας σύμφωνα με το AIS..Μάλλον χωρίς να το καταλάβουμε θα ξυριζόμαστε σε λίγο καιρό με ξυραφάκια ... made by SIREN...
  15. Φιλε speedrunner μερικοι γκρινιαζουν συνεχως βγαζοντας ριγμενη τη Σαντορινη!!Τι θελουν δηλαδη? Να σκισουμε τα αλλα νησια και να αναβαθμισουμε το νησι τους?? Στο τελος θα μας κανουν παραπονα γιατι δεν εχει σταση το μετρο στα Φηρα και χανει τουριστες απο το αεροδρομιο! !! Τι γκρινια ειναι αυτη?
×
×
  • Create New...