Jump to content
Shipfriends

Lord

eMembers
  • Posts

    472
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Uncategorized

  • Location
    Παντου και παντα..

Recent Profile Visitors

2,441 profile views
  1. Όχι απλά άμα παρατηρήσεις δεν έχουν τελειωσει ακόμα την λωρίδα, την έχουν ξεκινήσει ήδη. Προφανώς είναι λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τα πρώτα δρομολόγια.
  2. Τι κούκλα! Κατεβαίναμε πιτσιρικάδες στο λιμάνι για πάρτη της να την χαζεψουμε! Πηγαίναμε Παρο σε 4:20, με ανεσεις κρουαζιερόπλοιου, προκαλούσε μεγάλο δέος! Αξεχαστη!
  3. Με το Πρεβελης στην Τήνο θα δινόταν σόου σε κάθε προσέγγιση και θα γέλαγε ο κάθε πικραμένος.
  4. Όλοι ρωτάνε ποτε θα γυρίσει το ΔΗΛΟΣ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η άνεση που προσφέρει στον επιβάτη σε σύγκριση με το 1 είναι ασύγκριτη. Ακόμη λίγο ότι το 1 τρώει ζόρια στα λιμάνια λίγο ότι το πλήρωμα του έχει μάθει σε άλλους ρυθμούς καταλήγει να φθάνει στην Σαντορινη περίπου 20 λεπτά αργότερα από ότι εφθανε το ΔΗΛΟΣ παρότι είναι πιο γρήγορο. Καλό βαπόρι το 1 και πιο παλιά ακόμη καλύτερο αλλά ιδανικό για άλλες γραμμές. Το ΔΗΛΟΣ έχει ανεβάσει τον πήχη, και στα ημερήσια δρομολόγια απλά δεν παίζεται στις κυκλάδες κάτω μάλιστα από όλες τις συνθήκες.
  5. 1)Το Χίος είναι πιο ακριβό/μετρο σε σχέση με όταν ήταν το Πρεβελης, το οποίο έβαζε κατά μ.ο 40 για Σαντορινη και δεν έδινε αλλά μέτρα στο γκαράζ για τις μεταφορικές που η ζήτηση τους ήταν πολύ παραπάνω.Μην ξεχνάμε ότι είναι και το Άγιος Γεώργιος τώρα και έχει πάρει μεγάλο κομμάτι από την πίτα. 2) ισχύει ότι ακριβώς έχεις γράψει 3) Η Σαντορινη έχει πολύ παραπάνω μόνιμους κατοίκους (μάλλον τους περισσότερους στις κυκλαδες) έχουν συνηθίσει το πρωινό δρομολόγιο που φεύγει από τον Πειραιά στις 07:25 και φθάνει πιο νορμαλ ώρα και όχι τα μεσάνυχτα που φθάνει το Χιος.Παντως τα νουμερα του Χιος είναι καλά και δεν είναι κανονας οι 50 επιβάτες. Επίσης οπως γίνεται και με την Ρόδο οι περισσότεροι προτείμανε το αεροπλάνο καθώς είναι πιο φθηνό και με πολλές πτήσεις μέσα στην ημέρα.
  6. Επειδή η Σαντορινη γεμίζει το πλοίο, πρώτα κοιτάνε να βολεύουν οι ώρες σε αυτή.
  7. Μηπως βάλουν και στον Ελυρο;
  8. Ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Blue Star: "Σε καμία περίπτωση δεν ξέπλυνα τις ευθύνες που έχει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τις οποίες ακόμα αρνείται να αναλάβει." θα πάει μακριά η βαλίτσα..
  9. Τι να γράψεις σε μια τέτοια τραγωδία; Πραγματικά μεγάλη θλίψη, το παλικάρι δεν ξανά γυρίζει πίσω, δύναμη και συλλυπητήρια στους οικείους του. Η οργή ξεχειλίζει Που να ξεκινήσεις; Από το νταήδες ,δήθεν και πουθεναδες (όπως πάντα) λιμενικό;; Ποτε θα ασκηθεί δίωξη; Φώναξε λέει ο εισαγγελέας το καράβι πίσω ύστερα από καταγγελίες επιβατών, διαφορετικά θα συνέχιζε για Ηρακλειο σαν να μην τρέχει τίποτα. Ξήλωμα όλων χθες! Απο την απρόσωπη εταιρια με σκανδαλώδη εύνοια σε ολους τους τομείς; Το ψαρι βρωμάει από το κεφάλι και περνάει και στις συμπεριφορές των εργαζομενων. Για αυτό κατά συντριπτική πλειοψηφία υπάρχουν παράπονα-καταγγελίες από τους επιβάτες σε όλες τις γράμμες για την συμπεριφορά του πληρώματος, τυχαίο δεν είναι. Συμπεριφορές λες και σου κάνουν χάρη που ταξιδεύεις μαζί τους (λες και πας τσάμπα), ουρλιαχτά και μάγκες σε κοριτσάκια στα γκαράζ οι αντρουκλες, και άμα κανείς μια ερώτηση η απάντηση πάντα κοφτη λες και τους ζητάς χάρη. Κοινώς καβάλημα καλαμιού μέχρι εκεί που δεν πάει. Ναι μεν είσαι μονοπώλιο αλλά όλα αυτά θα σου γυρίζουν μπούμερανγκ κάποια στιγμή και θα σε πνίξουν, όπως πνίξατε το παλληκάρι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Ποσο σκατοψυχια μπορεί να υπάρχει που εγκαταλείπεις και φεύγεις σαν μην έγινε τίποτα… Αν ήταν η κάθε Μενεγάκη όμως… εκεί έχει σούζα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
  10. Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν, έχει φθάσει ο εμπαιγμός τους σε άλλο επίπεδο. Τα πλοία είναι το συνδετικό κομμάτι για τα νησιά και μόνο με αυτά μπορεί να πάει καποιος στον προορισμό του,ειτε απο νησί σε νησί.Να επέμβει εισαγγελέας για την αισχροκέρδεια τους ΑΜΕΣΑ.
  11. Θέλει και επιδότηση στα καύσιμα κατά το ημισυ(τουλάχιστον) σε γραμμή φιλέτο… Κυριε Στέφανου μόνο; Και το πλήρωμα να σου επιδοτήσουνε κατά το ήμισυ -τουλάχιστον-. Τα χομπι άλλωστε ειναι για περνάμε καλά.
  12. Η κοροϊδία τους θα κοπεί απότομα, στα νησιά υπάρχει μεγάλη γκρίνια από όλους(ντόπιους, τουρίστες, επαγγελματίες κλπ) για τις τιμές των εισητηριων. Η δραση φερνει παντα αντιδραση, όλος ο κόσμος βράζει. Ειδικά μια εταιρία που διαθέτει ταχύπλοα και βάζει τιμές μεγαλύτερες από αεροπλάνα θα φαει τα μούτρα της πολύ σύντομα, εδώ θα ‘μαστε….
  13. Ο καθρέπτης του και η πρύμνη του είναι χάλια.Ειδικά η πρύμνη του είναι πολυ χτισμένη και δεν σπάει πουθενά.
×
×
  • Create New...