Jump to content
Shipfriends

mpolo

eMembers
  • Posts

    727
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpolo

  1. Ωραιο φαίνεται με μονη ενσταση κατα την γνωμη μου οτι καποιο τμημα του φουγαρου ειτε οι γρίλιες ειτε τα τοξα θα επρεπε να βαφτουν με ασπρο χρωμα.
  2. Ανακοινωσε δρομολογια στην γραμμη μεχρι τις 19 μαρτιου η aegean sea lines https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/70936-anemos-paramenei-os-tis-19-martiou-sti-grammi-tis-limnou.html?fbclid=IwAR0MlfMCpj-YAL507HF2nvCM366Q0GPixMDwhER9h60pG_45d07AnH2WN1I
  3. Μια αναλογη φωτο (μπορει να ειναι και η ιδια) ειχε κυκλοφορησει στα σοσιαλ και το 2022 οταν ειχε γινει η παραλαβή του ολοιου απο την levante.
  4. Το οτι δεν εχει καμπινες το ειπα σαν γενικότερη διαπίστωση και κυριως για την γραμμη που το προορίζουν οι κροατες. Εχει δυο μεγαλους χωρους με αφορολγητα καταστηματα τα οποία λογικα θα τα κανουν καμπινες και καθισματα αεροπορικου τυπου.
  5. Και μεσα πρεπει να ειναι τρομερο το καραβακι απο οτι έχω δει σε παρα πολλα βιντεο που υπαρχουν στο youtube. Δεν πρεπει να εχει πλεον ομως καθολου καμπινες μετα την μεγαλη μετασκευη που του εκανε η fjord.
  6. Kαι μια φωτο απο το tripadvisor απο τον Νοέμβριο με πεσέτες στο αιθριο για να μαζευουν τα νερα. Δεν διευκρινίζεται αν είναι το champion ή το spirit αλλά μικρη σημασία εχει. https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189403-d11717193-Reviews-Anek_Lines-Piraeus_Piraeus_Region_Attica.html#/media-atf/11717193/717858128:p/?albumid=-160&type=0&category=-160
  7. Προσαραξε το καραβακι στο λιμανι στα Κύθηρα. https://www.ieidiseis.gr/ellada/233995/kythira-prosarakse-to-ploio-aqua-jewel-sto-diakofti-pneoun-anemoi-7-bofor
  8. Ας δύομε τα πλοια που εχει ανα τύπο μηχανών συγκεντρωτικά. RUSTON 20RK270 CHMPION JET 1/2/3, SUPERRUNNER JET/II, SPEEDRUNNER JET/II όλα λειτουργικά. RUSTON 16RK270 CALDERA VISTA, ELITE JET, HIGHSPEED JET, HSC CAT, MEGA JET, NAXOS JET. από αυτά είναι λειτουργικά μόνο τα τρία με ένα ερωτηματικο για το MEGA JET. MTU 20V1163 TB73 L ANDROS JET, CAPRICORN, PAROS JET, POWER JET, SPEED JET, TERA JET Από αυτά το περασμένο καλοκαιρι δρομολογήθηκε μόνο το POWER JET, ωστόσο σίγουρα σε λειτουργικη κατάσταση ειναι το TERA JET και με ερωτηματικο το PAROS JET. CAT 3618 SANTORINI PALACE, IFT για το IFT είχαμε δει πως οι μηχανές είχαν βγει από το πλοιο και είχε εννοηθεί ότι είχαν πουληθεί MTU 20V 8000 M71R OSMAN GAZI 1, ORHAN GAZI 1 MAN B&W20V 28/33 D EUROCHAMPION JET Όλα τα μικρά επιβατηγά ταχύπλοα της εταιρείας (5 στον αριθμό αν δεν κανω κάποιο λάθος) έχουν όλα μηχανές ΜΤU.
  9. Η δεξια πλευρα ειναι οντως διαφορετικη αφου σε εκειινο το σημειο βρισκεται το self service και το εστιατόριο του πλοιου.
  10. Φυλλάδιο των μινωικών για την βραχύβια δρομολόγηση των Αριάδνη Παλας 1 (Ωκεανος) και Προμηθέας στην γραμμή του Μπαρι πισω στο 2003.
  11. Μια κακης ποιότητας σκαναρισμενη φωτογραφια του πλοιου σε αναχωρηση απο το λιμανι της Ηγουμενιτσας παρεα με τον Βενιζελο το 2003 νομιζω.
  12. Μια φωτογραφια απο το μακρινο πλεον 2003 του πλοιου ως ELLI T. με τα σινιαλα της maritime way στην Πατρα.
  13. mpolo

    Elli T

  14. Βίντεο του cyclades24 απο την πρωτη αφιξη του πλοιου στο λιμάνι της Νάξου.
  15. Προφανως και ηταν ένα πείραμα η αλλαγη σινιαλων και ονοματος στο πλοιο για να κοψουν αντιδράσεις και πιστευω πως απο την πρωτη στιγμη ειχαν στο μυαλο τους την αμοιβαια τραμπα μεταξυ λευκα ορη και αστεριων. Η τραμπα ηταν κατι ομως που απαιτουσε λεφτα. Το horizon για να παει βενετια πρεπει να πεσει αρκετο χρημα στο μηχανοστασιο για να ανακτησει λιγο ταχυτητα και να βγαζει το δρομολογιο ανετα και γενικότερα να γινει ένα συμμάζεμα γιατι το port state control οπως αντιλαμβάνεστε θα το περιμένει με ανοιχτες αγκαλες μετα απο δεκα και βαλε χρονια που εχει να παει προς τα μερη τους.το δε αστεριων για να ερθει ηρακλειο θελει και αυτο τις αλλαγες του.Γεμισμα ανεκμετάλλευτων κοινοχρηστων χωρων, καταπελτη επιβατων ενδεχόμενως καποια προσθηκη σωστικών. Γενικα κοίταξαν μπας και γλιτώσουν αυτα τα εξοδα ριχνοντας ενα απλο βαψιμο στο horizon δεν τους καθισε και αλλαζουν το πλανο.
  16. Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης ειναι οτι σε μια τυχαια αναζητηση που εκανα τον Αύγουστο για Βενετία δινει το blue horizon.
  17. Στο αρθρο παρακατω υπαρχουν φωτογραφίες απο την πρωτη αφιξη του πλοιου στον Αγιο Ευστράτιο.Στο fb αυτου του site υπαρχει και βιντεο με την αφιξη στην Λήμνο. https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/70052-eftase-to-anemos-ston-agio-efstratio.html?fbclid=IwAR1FhSiNbDFDhFCr1uLCUNI3m4SVeiVxMaXIz5JSgfRmbXXpZFnJziSmD4A
  18. Απο την Πέμπτη ξεκινάει το Ανεμος στην γραμμή . https://www.limnosreport.gr/featured/214061/atzamis-travel-apo-pempti-11-ianoyarioy-sta-dromologia-to-quot-anemos-quot-to-programma/?fbclid=IwAR1PnwnauG1qtm-ibx3t_XJ-IHhSHzAl3yzZAJV9yR9YOFFrtFdfqFX-7MI
  19. Αν δεν ειχε και τα τσαμιον και σπιριτ θα ειχε χαιρετήσει εδω και πολλα χρονια. Οι εμπλοκη σε ολες τις ΑΝΕ του Αιγαιου φεσωσαν για τα καλα την εταιρια και εφεραν τα σημερινα αποτελεσματα.
  20. Οντως μια ενδιαφέρουσα πτυχη της ιστοριας του πλοιου που δεν γνωρίζαμε. Απο οτι καταλαβαινω η ραμπα για το πανω γκαραζ θα έπεφτε προς τα πλωρα και τα φορτηγα που ηταν για πανω θα έμπαιναν απο τον πλωριο καταπέλτη. στην Ελλάδα λοιπον αυτο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αφου η φορτοεκφόρτωση γινεται απο πρυμα. Ασε που η γραμμη οπως ειπε και ο πολμυτ απαιτούσε καμπίνες
  21. Συμφωνω με τον μιλτιαδη. Ενα τους εχει μεινει απο εκεινη την φουρνια και απο την στιγμη που αποφασισαν να αλλαξουν σινιαλα επρεπε να ειναι ιδιο με τα υπολοιπα.
  22. Προστεθηκε και η ανεκ στο site της attica group και με το νεο εμβλημα της εταιρίας.
×
×
  • Create New...