Jump to content
Shipfriends

tilegrfos

eMembers
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tilegrfos

  1. Υπάρχει κάποια είδηση για το site???
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος πίνακας ή κάποιο διάγραμμα που να έχει την τιμή του ναυτιλιακού πετρελαίου από τις αρχες του '90 μέχρι σήμερα. Και αν δεν υπάρχει αν γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω αυτά τα στοιχεια. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Πώς έχεις εμφανίσει πάνω αριστερά την ώρα, τα fps, την ταχύτητα και τα άλλα; Εμένα μου εμφανίζει μόνο τα fps.
  5. Ποια διαφορά έχει αν δηλώσουμε ότι το καράβι έχει προπέλλες με pitch ή χωρίς; Μπορούμε να τις χειριστούμε;
  6. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα πλοία που βάζουμε από το Virtual Sailor στο Vehicle Simulator δεν έχουν την ίδια ταχύτητα που έχουν και στο Virtual Sailor. Και αν ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό.
  7. Μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεσαι μέλος του SeaSmiles και τι προνόμια σου δίνει; Το είδα στο περιοδικό OnBlue, αλλά δεν έλεγε τίποτα άλλο.
  8. Τελικά δεν τα είχαν περάσει καθόλου και σήμερα το δίνει κανονικά μέχρι τις 2/5 στην Παροναξία το ΜΥΚΟΝΟΣ.
  9. Από Δευτέρα 26/4 ξεκινάει το ΜΥΚΟΝΟΣ για τα νέα του δρομολόγια. Αυτό το έχει και το openseas.gr και ο interactive χάρτης στο site της hellenic seaways.
  10. Αν δεν κάνω λάθος είναι στο "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ". Τουλάχιστον την Τετάρτη (24/3) ήταν στον καταπέλτη και βοηθούσε στη φόρτωση.
  11. Είχα ακούσει ότι επρεπε να πληρώνουν και την κανπίνα που θα έμεναν, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
  12. Ο Κυριάκος Χωριανόπουλος έχει κάποια σχέση με το Γιώργο Χωριανόπουλο;
  13. Τελικά με τον ΑΔ. ΚΟΡΑΗ τι γίνεται;
  14. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "Cruise Europa Ante Portas" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  15. Και γιατί στις φωτογραφίες από τα ναυπηγεία γράφει λιμάνι νηολογίου Ηράκλειο;
  16. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (captain nemo, νομίζω) που θα κατασκεύαζε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και θα ήταν στην ίδια φιλοσοφία με το ports of call, έχει κυκλοφορήσει;
  17. To μόνο που καταλαβαίνουν αυτοί είναι ότι δεν έδεσε στο λιμάνι και συνεπώς θα αφαιρεθεί από την επιδότηση το ανάλογο ποσοστό. Πού να φθάσει το μυαλό τους μέχρι τους ναυτικούς ή να κατασκευάσουν καλύτερες υποδομές. Και επειδή ξεφύγαμε από το θέμα να ζητήσω συγγνώμη από τους "αρχηγούς" (διαχειριστές).
  18. Και άλλο ένα φρέσκο που είδα στο youtube.
  19. Έχει κατασκευάσει κανείς τον ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ;
  20. Ξέρει κάποιος να μας πει αν το Virtual Sailor 7 είναι συμβατό με τα Windows Vista;
  21. Στη φωτογραφία του NHSOS XIOS από την Gallery (http://www.shipfriends.gr/forum/photoplog/index.php?n=3871) φαίνεται να έχει.
  22. Δε γίνεται να ξεκινήσουν από διαφορετικά λιμάνια τα πλοία, όταν είναι πολλοί χρήστες; Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν πλωτές δεξαμενές (όχι ως πλοία αλλά στο senery) όπως στο λιμάνι της Σύρου για παράδειγμα;
×
×
  • Create New...