Jump to content
Shipfriends

tilegrfos

eMembers
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tilegrfos

  1. Από κάποιες ''ματιές'' που έριξα, ετοιμάζεται ένα πανελλαδικό site του Vehicle Simulator!

    Αναμένουμε να ολοκληρωθεί με αγωνία!! :D

    Υπάρχει κάποια είδηση για το site???

  2. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος πίνακας ή κάποιο διάγραμμα που να έχει την τιμή του ναυτιλιακού πετρελαίου από τις αρχες του '90 μέχρι σήμερα. Και αν δεν υπάρχει αν γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω αυτά τα στοιχεια.

    Ευχαριστώ.

  3. Το παπορι ειναι τρελα με normal πλωρη. :D

    Πώς έχεις εμφανίσει πάνω αριστερά την ώρα, τα fps, την ταχύτητα και τα άλλα;

    Εμένα μου εμφανίζει μόνο τα fps.

  4. Ποια διαφορά έχει αν δηλώσουμε ότι το καράβι έχει προπέλλες με pitch ή χωρίς;

    Μπορούμε να τις χειριστούμε;

  5. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα πλοία που βάζουμε από το Virtual Sailor στο Vehicle Simulator δεν έχουν την ίδια ταχύτητα που έχουν και στο Virtual Sailor. Και αν ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό.

  6. To μόνο που καταλαβαίνουν αυτοί είναι ότι δεν έδεσε στο λιμάνι και συνεπώς θα αφαιρεθεί από την επιδότηση το ανάλογο ποσοστό. Πού να φθάσει το μυαλό τους μέχρι τους ναυτικούς ή να κατασκευάσουν καλύτερες υποδομές. Και επειδή ξεφύγαμε από το θέμα να ζητήσω συγγνώμη από τους "αρχηγούς" (διαχειριστές).

  7. αληθευει οτι στο ανω γκαραζ του sfI δεν εχει χελωνες για να δενουν trailer, γιατι αυτοι που το παρηγγειλαν το προοριζαν για ιχ; ετσι εξηγουνται και τα απροοπτα

    Στη φωτογραφία του NHSOS XIOS από την Gallery (http://www.shipfriends.gr/forum/photoplog/index.php?n=3871) φαίνεται να έχει.

  8. Δε γίνεται να ξεκινήσουν από διαφορετικά λιμάνια τα πλοία, όταν είναι πολλοί χρήστες;

    Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν πλωτές δεξαμενές (όχι ως πλοία αλλά στο senery) όπως στο λιμάνι της Σύρου για παράδειγμα;

×
×
  • Create New...