Jump to content
Shipfriends

koukou

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Παρακολουθώντας την εξέλιξη που έχει η σχεδίαση virtual boat θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου στα παιδιά ναυπηγούς ,για την τεράστια προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνουν στην δημιουργία πλοίων που στολίζουν τις Ελληνικές θάλασσες!!!
  2. Από ότι διάβασα στον, <<Ε>>, ακόμα και μέσα στο πλοίο είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Μάλιστα ο συνεργάτης – δημοσιογράφος του περιοδικού ,έγραφε ότι σε μερικά από τα ταμπελάκια και σχεδιαγράμματα του πλοίου φέρουν το παλαιό όνομα <<Eurostar Barcelona>>. Βέβαια προσωπική μου άποψη είναι ότι δίστιχος ο καταπέλτης έκλεισε και οι Μινωικές έχασαν το πλοίο (και όχι το τρένο) ενώ το Zeus Palace ή για κάποιους Eurostar Barcelona θα πλέει πάντα με σημαία Ιταλική σε όποια θάλασσα το διατάξει ο cpt Grimaldi!
  3. Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με τον σχεδιασμό της μπάλας στο sketch Up ,και κάποιον τρόπο να κάνω το σχεδιασμένο πλοίο σε virtual μορφή !Ευχαριστώ
  4. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Αίγινα , έχω να πάω δύο χρόνια ! Είναι κρίμα ! Το λιμάνι παλιότερα φιλοξενούσε περίπου 3 ΄΄ παντόφλες ΄΄ στην μεγάλη προβλήτα και ένα κρουαζιερόπλοιο στην κάθετη προβλήτα του φάρου! Βέβαια τα πράγματα άλλαξαν για τα πλοία με την δρομολόγηση κλειστού τύπου πλοίων και την μείωση της ώρας ταξιδίου όμως το λιμάνι ξεχάστηκε ! Οι επιπτώσεις στον τουρισμό τεράστιες !!! Όσο για το εσωτερικό λιμένα με τις ψαρόβαρκες και τα ιστιοπλοϊκά , οι υποδομές φιλοξενίας τον σκαφών ήταν χάλια και πιστεύω ότι πρέπει να είναι ακόμα! Αλλά τι λέμε τώρα μιλάμε για ένα νησί του Αργοσαρωνικού που είναι δίπλα στον Πειραιά και δεν έχει νεράκι να πιεί ο κόσμος !!!
  5. kaloi mou naupigoi!!!! kapou eida oti kikloforei to v/mobel tou nefeli? gnwrizoume kati?yparxei-sxediazete?
  6. prospathise na patiseis 2 fores to <<f>>
×
×
  • Create New...