Jump to content
Shipfriends

aeriko

eMembers
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aeriko

  1. aeriko

    Surerferry II

    Σ

    © το λιμάνι του Γαυρίου της Ανδρου - αύγουστος 2011

  2. Η ψηφος στη ΡΟΔΑΝΘΑΡΑ ..... αυτο το ΑΝΘΗ -ΜΑΡΙΝΑ δυστυχως δεν προλαβα να το ταξιδεψω ....κριμα .....απ όλα ομως τ αλλα στην Ροδανθη αισθανομουν πιο ανετα σιγουρα και οικεία.
  3. Θεσσαλονίκη:Κανονικά και με πληρότητα πάνω από 80% τα δρομολόγια των δύο πλοίων Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ [Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη μηχανή του πλοίο Αλκυόνη και εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του για Σκόπελο και Σκιάθο] Με πληρότητα που προσεγγίζει το 100% αναχωρούν τις επόμενες ημέρες τα δύο πλοία που έχουν απομείνει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τα νησιά των Β. Σποράδων και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στο πλοίο «Αλκυόνη», έπειτα από τη βλάβη που προκλήθηκε το Σάββατο όταν ξέσπασε φωτιά στη 2η κύρια μηχανή του ενώ έπλεε με 512 επιβάτες προς τη Θεσσαλονίκη, αφού κατέπλευσε με ασφάλεια, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και στη συνέχεια επιθεωρήθηκε από το νηογνώμονα. Το πλοίο αναχώρησε και πάλι την Κυριακή για Σκόπελο και Σκιάθο με 700 επιβάτες, ενώ στο αυριανό του δρομολόγιο θα μεταφέρει στα δύο νησιά σχεδόν 800 άτομα. Το πλοίο «Ταξιάρχης», που απέπλευσε χτες με πληρότητα άνω του 80% για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο και Βαθύ Σάμου, στο επόμενο δρομολόγιό του την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να «πιάσει» πρωτόκολλο καλύπτοντας όλες τις θέσεις των 750 επιβατών. Σημειώνεται ότι για τον Αύγουστο εκτελούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα από το «Αλκυόνη» (κάθε Κυριακή και Τετάρτη) και ένα δρομολόγιο από το «Ταξιάρχης» (κάθε Δευτέρα). «Εχουμε τα λιγότερα δρομολόγια πλοίων από κάθε άλλη χρονιά. Ενδιαφέρον υπάρχει από τον κόσμο, όμως δεν έχουμε πλοία για να τους εξυπηρετήσουμε και η μετάβαση οδικώς στον Πειραιά κοστίζει πλέον αρκετά», επισήμανε ο ναυτιλιακός πράκτορας Βλαδίμηρος Καραχαρίσης. AYTA ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟ ΒΟΡΡΑ
  4. Eδω επάνω γενικώς μας δουλεύουν .......δεν είναι απλα υπερβολικες οι τιμές ,είναι ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ!!!!!όταν περυσι εδινες γυρω στα 33€και 21€μηχανη για ΡΟΔΟ......τι περιμένουν οτι θα ταξιδεψει κοσμος γι αυτα τα νησιά ?ιδιαιτερα απο Βορεια Ελλαδα για να μην πω απο κατοικους της θεσσαλονικης που οι μισοι ειναι ανεργοι?Μαλλον για τα ματια του κοσμου γινονται ολα ,για ναμη πει καποιος οτι απο το συγκεκριμενο λιμανι δεν υπαρχουν γραμμες προς τα νησια....ας θυμηθουμε την καταληξη που ειχε η προηγουμενη κινηση του νομαρχη βαζοντας ταχυπλοο με 50€το ατομο ,ουτε μηνα δεν βασταξε η γραμμη. Τι να πεις......
  5. Mια βολτα στον θερμαικό με το πειρατικό.............
  6. Αγναντεύοντας τον Θερμαικό .............
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ προς ολους σας !!!!ναυτικούς και στεριανούς!!! Με οπλα μας το χαμόγελο ,την αγάπη ,την ειρήνη και την αισιοδοξία ας πολεμήσουμε τις δυσκολίες του 2011 αλλά και της ζωης γενικότερα .Το κλειδί είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!! Προσωπικά ,ευχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά το 2011 να σας φερει ότι ονειρευτήκατε ,υγεία ,αγάπη και ομονοια στις οικογένειες σας!
  8. Διαβαζοντας ολο το παραπανω αρθρο σχετικα με το 50ωρο ταξιδι με το Διαγορα ,θα ηθελα να πω και γω την εμπειρια μου.Η περιγραφη του πλοιου στο αρθρο νομιζω δεν απαιτει συμπληρωση,τα λεει ολα.Φετος λοιπον ταξιδεψα απο Θεσσαλονικη για Ροδο στις 20Αυγουστου με το συγκεκριμενο καραβι ,παρολο που και περισυ εκανα το μισο δρομολογιο μεχρι Καρλοβασι,νομιζω οτι αυτη τη χρονια εζησα το ταξιδι με το Διαγορα. Η αναχωρηση του στην προβλεπομενη ωρα, αφηνοντας τη Θεσσαλονικη με ηλιοβασιλεμα.....Το πλοιο δεν θα το ελεγα γεματο αλλα κοσμο ειχε τουλαχιστον μεχρι το Καρλοβασι,απ εκει και περα πραγματικα μειναμε εμεις καιεμεις και νομιζω οτι ειναι ενα συν για την τελικη εικονα ενος ταξιδιου και την αισθηση που σου αφηνει.Οι αφιξεις και αναχωρησεις στα λιμανια μεσα στα χρονικα ορια .Το πληρωμα ευγενεστατο και εξυπηρετικο,εγω ταξιδεψα αεροπορικη θεση ,στις οποιες να ειμασταν 10-20ανθρωποι ολοικιολοι,και οπως καταλαβαινετε ο υπνος μας ηταν υπεροχος.Οι τουαλετες(παντα τις αναφερουμε)ελαμπαν και καθε φορα που τις επισκεπτομουν υπηρχε και καποιος απ το πληρωμα για ελεγχο.Το γευμα στο εστιατοριο self service επισης με πολυ καλες εντυπωσεις ,ευχαριστω και τον κυριο που με σερβιρε και μου εβαλε τριπλη μεριδα και μαλιστα χαριτολογοντας με ρωτησε αν μπορω να την καταφερω. Απο την Καλυμνο και μετα το ταξιδι αρχισε να γινεται ονειρεμενο ,λιγο το ηλιοβασιλεμα , η γαληνια θαλασσα,(μεχρι και δελφινια ειδα φετος)λιγο οι αναμνησεις απο παλαιοτερο ταξιδι (με το Ροδανθη εκεινη τη φορα,επισης τελειο ταξιδι,ετσι ξεκινησε και η αγαπη για ταξιδια με καραβι)ολα αυτα συντελεσαν στο να εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων!!!!!! Πλησιαζοντας στη Ροδο και μετα την ανακοινωση για την ωρα αφιξης συνειδητοποιησα οτι δεν θελω να φτασω ,αν μπορουσε να συνεχιστει κι αλλο αυτο το ταξιδι...... Σε ολη τη διαρκεια υπηρχε μια σχετικη ηρεμια στο πλοιο ,ουτε φωνες ,ουτε τρεξιμο περα δωθε.Να σημειωσω βεβαια οτι δεν εκανα και πολλες βολτες μεσα στο καραβι ,εκτος απ τον υπνο μου και μια γυροβολια τις υπολοιπες (και ηταν αρκετες)τις περασα στο πανω καταστρωμα ,αγναντευοντας και μαζευοντας οσο γινεται περισσοτερο θαλασσα. Ενα απ τα ομορφοτερα ταξιδια μου ως τωρα που θα μεινει αξεχαστο !!!!!! του χρονου παλι να ειμαστε γεροι.... ο Διαγορας ειναι καραβι που δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα της blue star (γνωστον)επομενως το θεωρω πιο "ταξιδιαρικο"δηλ αν ηταν να διαλεξω μεταξυ των αλλων της εταιρειας θα προτιμουσα τον Διαγορα.
  9. aeriko

    DODEKANISOS PRIDE

    Στο ΣΥΜΗ.....
  10. aeriko

    PROTEUS

    Πρωτευς και Sapphire στην ομορφη ΣΥΜΗ
  11. aeriko

    SAPPHIRE

    Στο ησυχο λιμανι της Συμης
  12. aeriko

    COSTA ALLEGRA

    ΣΤΗ ΡΟΔΟ
  13. aeriko

    ANKARA

    Στο λιμανι της Ροδου......καποιος καπνιζει πολυ...........
  14. aeriko

    SUNSET

    Mia ζωγραφιά.........
  15. Κατα την επιστροφη μου λοιπον απο Συμη για Ροδο 26/8 ,υπηρχε μονο η λυση του καταμαραν.Παρολο που απ το πρακτορειο μου προτειναν την ημερησια με καταμαραν ,οπως ειπα σε αλλο θεμα προτιμησα (δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως)μονο την επιστροφη.Ολα ηταν τελεια σε σχεση με το καραβι ,ιδιαιτερα το ταξιδι εξω στην πλωρη ,ολα τα λεφτα!!!!!!Η διαρκεια του ταξιδιου μεσα στα χρονικα πλαισια που σου εχουν πει ,μονο που στο δικο μου ταξιδι υπηρξε ενα μειον.Εφτασε στη Συμη με 1ωρα καθυστερηση !!!!!!τι σημαινει αυτο ,εσυ εχεις φτιαξει το προγραμμα σου και εισαι μια ωρα εκτος ,με το μπες βγες ,μετακινησου στη Ροδο απ το λιμανι στην περιοχη που θελεις κτλ.Στο πρακτορειο σου λενε οτι κερδιζεις καποιες ωρες ,ειναι πιο γρηγορο(σωστο)αλλα ειναι και ακριβο ,οποτε συμφωνα με τα χρηματα που σου κοστιζει ελπιζεις οτι θα ειναι και σταθερο ,αλλα.........η απαντηση ηταν '"οταν ερχεται απο Κω την τσιμπαει την ωριτσα του". Με καραβια ταξιδευουμε ολα μπορουν να ειναι στο προγραμμα,απλως ,εισαι στην πανεμορφη Συμη και απολαμβανεις το καφεδακι σου.....σηκωνεσαι να ετοιμαστεις για αναχωρηση και τελικως περνας την υπολοιπη ωρα στο "ρολοι"στο λιμανι ,τρωγοντας κανενα παγωτακι γιατι απο ωρα σε ωρα καταφθανει το καταμαραν. Να πω βεβαια οτι γι αυτη την διαδρομη ειναι καλα αλλα για περισσοτερες ωρες ,να κλειστεις μεσα στο κουτι ,στο οποιο παρεπιπτοντως υποτιθεται οτι εχεις θεση ,αλλα πιο πριν εχει φροντισει καποιος να πιασει και τις 4 ,οποτε εσυ μπαινεις στη διαδικασια της φασαριας. Σχετικα με το πληρωμα ολα πολυ καλα ,ιδιαιτερα στο χωρο του γκαραζ η εξυπηρετηση ηταν απ τις καλυτερες. Ακουστηκαν φυσικα καιτα παραπονα για την καθυστερηση ,τι να σου κανει και το πληρωμα που τ ακουει......η απαντηση ηταν "αυτο ειναι το πλοιο κυριε ,αν θελετε"
  16. Eπειδη και γω φετος ταξιδεψα με το ΠΡΩΤΕΥΣ απο Ροδο για Συμη 26/8 να πω τα πολυ λιγα που μου εκαναν εντυπωση Κατ αρχην επιλεχτηκε ως καραβι με φθηνοτερο εισητηριο για μια ημερησια στη Συμη απ οτι το καταμαραν που τσιμπαει για 2επιβατες και μοτο ,φυσικα η επιστροφη με καταμαραν εγινε ,αλλα πηγαινε -ελα ειναι αρκετα τα χρηματα.Τωρα οσων αφορα την ωρα αναχωρησης προσωπικα δεν με ενοχλει αν θα καθυστερησει λιγα λεπτα ,διοτι ξερω που ανεβαινω και τι πληρωνω.Απ εκει και περα ως καραβι μεσα στα σαλονακια δεν μπηκα ήθελα ν απολαυσω θαλασσα.......γενικως μου φανηκε καραβι "παρατημενο"δηλ καθολου περιποιηση ,βαψιματα,σκουριες κτλ στο πανω καταστρωμα δεν μπορουσες να καθησεις παρολο που ηταν καλυτερα διοτι η τεντα για τον ηλιο σκεπαζε δυο ,τρια παγκακια,οποτε ακομη κι αν αφηνες τα πραματα σου στο παγκακι με την τεντα και πηγαινες βολτιτσα ,τα εβρισκες εξω στον ηλιο,σε αναγκαζε λοιπον να κατεβεις κατω.Οντως δεν ειχες προσβαση μετα τα παγκακια ,μεχρι τη μεση,κακο αυτο ,δηλ τι δεν επρεπε να δουμε στο υπολοιπο? Στο κατω καταστρωμα πρυμη βρηκα να καθησω πανω στην ξυλινη σκαλα που ριχνουν σε περιπτωση αναγκης (ουτε κι αυτο με πειραξε) ,υπηρχαν 3τραπεζακια με καρεκλες(κατειλημμενα φυσικα) και ενα κεντρικο μπαρακι να το πω,και ετσι απολαυσα την θαλασσα και το αερακι........Φτασαμε Συμη καθυστερημενα γυρω στο μισαωρο και λιγο περισσοτερο.Αρκετα μικρη σκαλα για να κατεβεις οντως οπως λεει ο φιλος ,δεν φαινοταν πολυς ο κοσμος αλλα τελικα ειχε αρκετο και οχηματα, φορτηγα.Δημιουργηθηκε ενας συνωστισμος εξω απ το καραβι ,αφου εδεσε και αρχισε η αποββιβαση ,αλλα αυτο οφειλοταν στο χωρο που εδεσε το καραβι και οχι σ αυτο καθαυτο. Σε γενικες γραμμες το ταξιδι μου θα το χαρακτηριζα καλο,απλα στην πρωτη εντυπωση σου μοιαζει σαν καραβι που δεν του εχει δωθει η απαραιτητη προσοχη.
  17. Ας γραψω λοιπον και γω την εμπειρια μου με το BLUE STAR 1 μια και εκανε την αρχη ο παραπανω φιλος. Για χρονια ειχα μια"πελωρια λαχταρα "να ταξιδεψω με την BLUE STAR ,ε, να λοιπον φετος που το καταφερα.Εντυπωσεις;θα το πιασω απ το λιμανι ,Ταξιδεψα λοιπον στις 28/8-29/8 βραδυνο δρομολογιο απο Ροδο για Πειραια ,περα απ το τρεχα απ τη μια πλευρα και μετα "ολοι απ την αλλη "(θεμα λιμενικων εδω,ασυνεννοησια) ερχεται η στιγμη να επιββιβαστουμε στο καραβι και εκει που βγαζεις τα εισητιρια για να τα δωσεις στον ελεγχο ,διαπιστωνεις οτι δεν γραφει το δικο σου blue star 1 αλλα 2 και αναρωτιεσαι ,να το δωσω ή θα με κατεβασουν ,ειναι το σωστο καραβι ,εγινε αλλαγη ή εγω εχω χασει τ αβγα και τα πασχαλια?και εχεις και απ την αλλη πλευρα τη μηχανη ετοιμη για επιββιβαση και τρεχεις σαν το τρελο να προλαβεις να πεις "μην μπαινεις ακομη ,γιατι εδω κατι γινεται"Ευτυχως εκεινη την στιγμη βλεπεις ενα ζευγαρι οπου το παληκαρι τραβαει την κοπελα του,η οποια εχει διαπιστωσει κι αυτη οτι δεν ταξιδευει με το 1αλλα με το 2,και δισταζει, λεγοντας της 'ελα τωρα να ανεβουμε και μη το δινεις σημασια".Αφου ξεκαθαρισε το θεμα ,ολοι ειχαμε εισητιρια για το 2 ,ανεβηκαμε επανω.Κανενα απολυτως παραπονο ,παντου μελη του πληρωματος να κατευθυνουν τον κοσμο ,ευγενικα και να σου δινουν οτι πληροφορια χρειαζεσαι.Ωραιοτατο πλοιο ,καθαρο,οι δε τουαλετες ελαμπαν,το τονιζω αυτο.Ολα εδειχναν οτι θα εχει αρκετο κοσμο,βρισκω δυο θεσεις στο πρυμνιο σαλονακι και βολευομαι.Αναζητω το πλανο του πλοιου για να δω τις βολτες που θα εκανα και διαπιστωνω οτι δεν μπορεις να βγεις στην πρυμνη παρα μονο απο το τελευταιο πανω καταστρωμα,οποτε εχεις μονο απ αριστερα την ευκαιρια να βγεις και ν απολαυσεις θαλασσα.Γενικως δεν ειναι καραβι για καραβοπληκτους και καραβολατρες(προσωπικη παντα γνωμη)δεν μ ενθουσιασε ιδιαιτερα ,αφου περα απ την αναχωρηση δεν ξαναβγηκα για βολτα παρα μονο μια φορα το πρωι ,για να πω οτι το περπατησα, το εψαξα. Ερχεται το πρωι κατα τις 6:30, και εκει πουεχεις γυρει το κορμακι σου και εχεις απλωσει τα ποδια σου (24ωρες κρεμασμενα,διοτι εχεις και αλλα 500κμ ,οδικως)να σου ενα μελος του πληρωματος να φωναζει"ολοι ορθιοι,κατεβαστε τα ποδια".Κιαν τυχαινε και δεν τον ακουγες διοτι κοιμασαι ,σε χτυπουσε στον ωμο λεγοντας"ορθιος κυριε" Φτανουμε λοιπον Σαντορινη και εκει γινεται το ελα να δεις.Ξαφνικα πλημμυρισε το πλοιο με κοσμο ,φασαρια,φωνες,ερχοταν κατι κυριες και σου φωναζαν ,"αιντε κυριε μαζεψου ,εχεις πιασει τοσο χωρο"και εδω αρχιζει καπως η δυσανασχετιση.Καταληγεις να κλειστεις για τις υπολοιπες ωρες μεσα στο σαλονακι,αγκαλια με τα πραματα τα σου,πρωτον για να χωρεσουν ολοι και δευτερον για ναμη χασεις και τιποτα.Τολμω να κανω μια βολτα στο πανω καταστρωμα στο οποιο ανεβαινες(εγω αυτο τον τροπο βρηκα)απο κατι σκαλακια που σου δειχνουν εκ πρωτης οψεως οτι μαλλον θα μπεις σε καποιο χωρο που εχει προσβαση μονο το πληρωμα,και φευγεις τρεχοντας διοτι δεν εχει χωρο οχι να καθησεις σλλα ουτε να περασεις.Ετσι αποφασιζεις να περασεις την ωρα σου μεσα αγκαλια με τα πραματα σου και καμια τουαλετα.Ευτυχως που υπηρχε και διπλα μια παρεα ,και γελουσαμε με τις χαζομαρες που ακουγαμε απ τις κυριες γυρω γυρω. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, δεν το ειχα ξαναματαδει, ήταν ο χωρος που σου εδειχνε την πορεια του πλοιου. Για να φανταστειτε τι κοσμο ειχε ,ειχαν βρει καρεκλες και τις ειχαν βαλει ακομη και μεσα απ τα σκοινια (απαγορευσης )για να χωρεσουμε ολοι.Α,και στο self service ολα καλα ,και νοστιμα,απλα με τοση ουρα ,αναρωτιωσουν και εψαχνες με το δισκο στο χερινα βρεις τραπεζακι να καθησεις να φας. Φτανουμε στον Πειραια, 12:00 λογικα θα επρεπε ,εμεις φτασαμε γυρω στις 2:15 μεσημερι.Κι αυτο πρωτη φορα το αντιμετωπισα ,μιση ωρα (απ τους τελευταιους ουσιαστικα)βγηκε η μηχανη απ το γκαραζ.Καηκε το κεφαλι μου να περιμενω(ειχε και 40βαθμους)την γλιτωσα την ηλιαση στο παραπεντε. Καπως ετσι τα ειδα εγω τα πραματα ,(το τονιζω)ως ταξιδιωτης διακοπων και οχι σαν νησιωτης ή κατι αλλο που εξυπηρετειται τακτικα με τα δρομολογια. Δεν πολυ ενθουσιαστηκα ,ενοιωσα σαν να με χωσανε ,παστωσαν,σε ενα κουτι. ανεπτυξα ομως ιδιαιτερες σχεσεις αγαπης με τα πραματα μου ,τετοιες αγκαλιες.......χαχαχ Ισως σε καποιο αλλο ταξιδι να τα δω αλλιως .........
  18. Για να καταλαβω,με τα εισητηρια super οικονομικης ,που εχουν καποιες εταιρειες, (εχουν και αριθμο)που ακριβως την βγαζεις; Γιατι τα προωθουν ως εισητηρια -λαχειο (κερδισες το λοττο ενα πραμα)!!!Ολο το βραδυ ορθιος? ή θα σκουπιζουμε το καταστρωμα (θα περασει και η ωρα).Τα παιρνεις τρεις μηνες πριν (αυτοι τα αρπαξανε )και μετα "κυριε ,εσεις ορθιος εξω;"Γιατι συμβαινει κι αυτο .Με το συγκεκριμενο σκεπτικο ,οτι δηλ εγω δεν μπορω να καταλαβω τη θεση αυτου που πληρωσε 1-5€(και πολυ σωστα ,πληρωσε περισσοτερα)τοτε κι αυτος να μεινει μεσα στην θεση του και να μη σουλατσαρει στο καταστρωμα καταλαμβανοντας ολες τις πλαστικες καρεκλες ,που λογικα ειναι η δικη μου θεση.Οπως επισης και τα παιδακια που δεν πληρωνουν εισητηριο ,συμφωνα παντα με το σκεπτικο αυτο ,να καθονται στις αγκαλιες ή ορθια και οχι στα παγκακια και στις πλαστικες καρεκλες του καταστρωματος.ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ αυτα που γραφω ,αλλα καποια πραγματα τα παρατραβουν κι αυτοι. Για να καταθεσω και την εμπειρια μου ,για Ιταλια εχω ταξιδεψει με ΑΝΕΚ ΚΑΙ ΜΙΝΟΑΝ παντα εισητηριο deck,ποτε δεν μου ειπαν "κυριε στο καταστρωμα "ισα ισα θα ελεγα οτι ειχαμε και πολυ καλη αντιμετωπιση.Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα και απο τις δυο πλευρες.Και οσο για τα σαλονια και τα εστιατορια ,τα λεφτα σου μια χαρα τα παιρνουν ή μηπως πρεπει να πινω καφε μονο στο μπαρ του καταστρωματος ??? ααα , ρε Αγουδημε ,πηγες και μου διαλυθηκες ,τοσος κοσμος σε προτιμουσε..........παντα εξυπηρετουσες τους παντες και αυτο δεν αρεσε .........
  19. aeriko

    PAGANINI

    .....απο πολυ κοντα ,μ ενα βημα εισαι επανω!
  20. aeriko

    PAGANINI

    λιμανακι ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  21. aeriko

    PAGANINI

    στο μικρο λιμανακι του Σταυρου Χαλκιδικης
  22. aeriko

    PAGANINI

    Στο μικρο λιμανακι του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  23. aeriko

    SPIRIT OF ATHOS

    Περιμενωντας τους μπαροβιους για μινι κρουαζιερα στον θερμαικο ..........
  24. Μοιαζει πολυ ομορφο ,η γραμμη αναβαθμιζεται ,το μονο κακο ειναι οτι μεχρι να ανεβεις ,κατεβαινεις ,και τωρα που δεν χρειαζονται μανουβρες πλεον μειωνεται ο χρονος του ταξιδιου.Για να δουμε θα προλαβουμε να το χαζεψουμε εντος και εκτος
×
×
  • Create New...