Jump to content
Shipfriends

giannis608

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Οπως φαινεται στη φωτο, ακομα και με pitch 0, θα κανει παντα λιγο προσω Εμαθα οτι αυτο μειωνει τις δινες της προπελας
  2. Αυτα τα καραβια ηταν σε ολα fast!!!! Με το καλημερα σε καθε αφιξη στην πατρα εμπαινε μια νταλικα με ανταλλακτικα για τις μηχανες!
  3. Ραφηνα - Ανδρο - Τηνο - Μυκονο...το ξερουν ολοι
  4. Φοβερη επιχειρηματικη κινηση απο τη Golden Star Ferries. Εδωσε το πιο ιστορικο πλοιο της Ραφηνας και το πλοιο που μεταφερει τον περισσοτερο κοσμο ολα αυτα τα χρονια να το δουλεψει αλλη εταιρεια στην Ραφηνα και στα δρομολογια που ειχε επι Golden Ster Ferries. Γελανε μεχρι και τα μπετα στις προβλητες της Ραφηνας της Ανδρου της Τηνου και της Μυκονου. Αντε με το καλο και το Superexress και Superferry.
  5. Οι μπιντες λενε οτι το Σουπερφέρρυ ΙΙ πουληθηκε και θα φυγει τελος της σεζον, εχει ακουσει κανενας τιποτα? Επισης οι λενε οτι ολη εταιρεια ειναι προς πωληση και πιθανος αγοραστης ειναι ο Μαρινακης.
  6. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Villandry για τις λανθασμένες κινήσεις της εταιρείας. Μετά την επιτυχημένη αγορά του superferry ii με τα χρήματα της αγοράς και μετασκευής του superferry και με τα χρήματα των 4 ταχυπλόων θα έχτιζαν ένα νεότευκτο σαν το blue star delos που θα έπαιρνε 2400 άτομα, θα είχε μεγάλο γκαράζ που θα σκούπιζε όλη την κίνηση φορτηγών και ιχ, ταχύτητα 24 μίλια και δεν θα τους κουνούσε κανένας από τη γραμμή της ραφήνας. Όμως άλλο πράγμα τα συμβατικά και άλλο πράγμα τα ταχύπλοα. Τα συμβατικά ταξιδεύουν 10 μήνες το χρόνων το καθένα και εξυπηρετούν 12 μήνες το χρόνο τη γραμμή. Τα ταχύπλοα ταξιδεύουν 4 μήνες βάση νομοθεσίας. Από τα 25 πλοία της seajet πόσα ταξιδεύουν αυτή την εποχή? Ποιος είναι αυτός που βάζει όποιο πλοίο θέλει, όπου θέλει και όποτε θέλει???? Ποιος είναι αυτός που αλλάζει μέχρι και χρονολογία ναυπήγησης πλοίου για να πάρει άγονες?????
  7. Καλησπέρα, γνωριζει καποιος κάθε ποτε γινεται αλλαγη των λιπαντικων στις κυριες μηχανες και στις ηλεκτρομηχανες? Όταν συμπληρωθεί συγκεκριμενος αριθμος ωρων λειτουργιας?
  8. Αν δεν κανω λαθος ηταν πατερας του cpt Σταματη Κουλουμπη, υπευθυνου πληρωματων της Blue star ferries
  9. Γνωριζει κανεις γιατι το πλοιο βρισκεται δεμενο στη ραφηνα???
×
×
  • Create New...