Jump to content
Shipfriends

Aiolos

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Aiolos

  • Birthday 10/02/1979

Uncategorized

  • Location
    Athens

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αντιλαμβάνομαι την ταλαιπωρία του κόσμου, όμως πείτε μου ποιος θα πάρει το ρίσκο και την ευθύνη να αποβιβάσει από τον καταπέλτη σε άλλο σκάφος (πχ σε ρυμουλκό) γυναίκες, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ή παιδια.Αν κατα την διαδικασία συμβεί κάτι ποιος θα έχει την ευθύνη; Κατά την γνώμη μου το κυριότερο λάθος είναι πως σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται το συγκεκριμένο λιμάνι και με τόσα πλοία,ιδίως το καλοκαίρι, δεν υπάρχει stand by ρυμουλκό για παν ενδεχόμενο. Τουλάχιστον να μην είχε καθυστερήσει τόσο η διαδικασία και να μην νύχτωνε.
  2. Πανέμορφη η Ποπάρα φίλε Neptune! Θα έχουμε την χαρά να την σβουρίξουμε και εμείς?
  3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται να παίξει το Virtual Sailor μέσω internet;
  4. Καλημέρα σε όλους!Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος και με τους τρείς βαπόραρους της Ραφήνας?Θα ήταν τέλειο να κυβερνούσαμε το Superferry II ή την Πoπάρα.
  5. Οκ nikos547 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά φυσικά και για τα bluestarakia που μας έδωσες!
  6. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράζονται μαζι μας τις δημιουργίες τους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα (VS) Blue Star Paros & (VS) Blue Star Naxos, το Paros εμφανίζει διπλά χειριστήρια ενώ το Naxos μονό χειριστήριο. Αυτό ισχύει σέ όλους σας ή μόνο σε μένα?
  7. Αντε να μαζευτούμε καμια 15αρια να συγκροτηθεί το πλήρωμα και να το ταξιδέψουμε σαν άλλοι Τζώρτζηδες και να αγαλιάζει η ψυχή μας μετά από κάθε μανούβρα στα λιμάνια του Virtual Sailor. Φίλε Neptune ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο εμένα.
  8. Φίλε μου Neptune μήν φανταστείς οτι μιλάμε για καμία τρελή συλλογή. Πρίν από δύο χρόνια έφτιαξα το πρώτο, και μοναδικό μέχρι τώρα, πλαστικό καραβάκι και το δεύτερο δέν το έχω αγγίξει ακόμα. Η συλλογή 1/1250 που προσπαθώ να φτιάξω έχει να κάνει με μινιατούρες καραβιών τα οποία πωλούνται είτε στο Internet, είτε από διάφορες εταιρείες πάνω στα καράβια τους. Όπως για παράδειγμα των Blue Star Ferries και των Superfast. Η συλλογή αποτελείται μέχρι τώρα από τα BlueStar 2,BlueStar Paros, Superfast II,Superfast IV και το Stena Germanica. Το πρόβλημα με την Attica είναι οτι τα καράβια της δέν τα βρίσκω στο Internet και ο μόνος τρόπος να τα βρώ είναι από τα καταστήματα των πλοίων. Τώρα για το Virtual Sailor,το οποίο παίζω και εγώ, έχω να πω οτι τα καράβια τα οποία σχεδιάζετε οι περισσότεροι είναι πραγματικά ζηλευτά.
  9. Καλησπέρα σε όλους σας. Σας παρακολουθώ για περισσότερο από ένα χρόνο αλλά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε κάποιο θέμα. Επειδή από όσα έχω καταλάβει όλοι έχουμε την ίδια τρέλα θα ήθελα να ρωτήσω άν κάποιος άλλος, εκτός από εμένα, συλλέγει μινιατούρες καραβιών σε κλίμακα 1/1250.
×
×
  • Create New...