Jump to content
Shipfriends

speedrunner

eMembers
  • Posts

    1,403
  • Joined

  • Last visited

About speedrunner

  • Birthday May 8

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Folegandros

Uncategorized

  • Location
    Folegandros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ποια μισά;;; Πολύ λιγότερα! το Μήλος - Σαντορίνη είναι στα 16,00€ και το Φολέγανδρος - Σαντορίνη στα 7,00€.
  2. Γενικότερα τα δρομολόγια προς Φολεγανδρο θέλουν ένα καλύτερο προγραμματισμό Για αρχή κάθε Τρίτη-Παρασκευή-Κυριακή το Πειραιάς - Μήλος - Φολέγανδρος γίνεται μέσω Ιού - Σαντορίνης με διάρκεια ταξιδιού στις 6μιση με 7 ώρες, όσες περίπου θα κάνει και το Σολωμος φέτος! Ακόμη τις ίδιες ημέρες δεν υπάρχει σύνδεση με ταχύπλοο από Φολεγανδρο για Σαντορίνη όπως υπάρχει αρχή και τέλος της σεζόν ενώ υπάρχει καθημερινά από Σαντορίνη για Φολεγανδρο με 2 ταχύπλοα με μισή ώρα διαφορά μεταξύ τους! Αυτα τα έχει αναφέρει με επιστολή του ο Σύλλογος επαγγελματιών στην seajets χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια απάντηση!
  3. Η δρομολόγηση του Speedrunner Jet 2 στην γραμμή Πειραιάς - Μήλος - Χανιά εξηγεί και γιατί το Speedrunner Jet όλο αυτό τον καιρό δεν κόβει εισιτήρια από Πειραιά για Μήλο.
  4. Η ZANTE FERRIES έκανε αλλαγή στην εταιρία διαχείρισης κρατήσεων και απο την LIKNOS πήγε στην CERTUS, έτσι λόγο της αλλαγής αυτή την στιγμή δεν εμφανίζονται τα δρομολόγια στις μηχανές κράτησης της LIKNOS, κάτι που φαντάζομαι είναι προσωρινό καθώς και άλλες εταιρίες που είναι στην CERTUS τα δρομολόγια τους εμφανίζονται κανονικά και στην LIKNOS
  5. Κάποιο πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει σήμερα το ταχύπλοο καθώς σε όλο το δρομολόγιο κινητέ με χαμηλή ταχύτητα!
  6. Απευθείας ανάθεση θα γίνει μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για να ελευθερωθεί το άνεμος και να επιστρέψει Δυτικές Κυκλαδες!
  7. Δεν έχει να κάνει με τον διαγωνισμό αλλά με το ότι το Πρέβελης δεν είναι ακόμη έτοιμο!
  8. Να θυμίσω ότι πλέον τα συμβατικά προηγούνται τον ταχύπλοων στον διαγωνισμό!
  9. Ναι αλλά το Πρεβελης είναι νεότερο του Aqua Blue όποτε μεταξύ των δυο προκρίνεται το Πρεβελης
  10. Επιστολή του συλλόγου εμπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων Φολεγάνδρου προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την ολιγωρία του υπουργείου Ναυτιλίας στην έγκριση των καλοκαιρινών δρομολογίων. https://ellinikiaktoploia.net/epistoli-toy-syllogoy-emporikon-kai-toyristikon-epicheiriseon-folegandroy-anaforika-me-tin-ellipi-anartisi-ton-aktoploikon-dromologion-gia-tin-therini-periodo/
  11. Το destination του πλοίου γράφει “ARMED GUARDS ON BORD”
  12. Το ταχύπλοο έχει δέσει στο λιμάνι του Κολόμπο για ανεφοδιασμό, επόμενος σταθμός το κανάλι του σουεζ.
×
×
  • Create New...