Jump to content
Shipfriends

amonok

eMembers
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About amonok

  • Birthday 10/27/1982

Uncategorized

  • Location
    Heraklion-Crete
  • Interests
    Ships
  • Occupation
    Merchandiser

Recent Profile Visitors

1,624 profile views
  1. Χωρίς παρεξήγηση, κλειδώστε το topic επιτέλους. Όλο τα ίδια και τα ίδια γράφονται.
  2. Ίκαρος δαγκωτό!!! Επειδή εκπροσωπεί τα πρώτα νεότευκτα Fossen.Οπου οι Μινωικές ανέβηκαν επίπεδο με την άφιξη τους εκείνη την εποχή για να απογειωθούν μετά με τα παλάτια. Θυμάμαι αξέχαστα τότε πρώτη άφιξη στο Ηράκλειο πριν τα Χριστούγεννα είχαμε κατέβει στο λιμάνι να το δούμε και αν δεν κάνω λάθος είχε φέρει και ένα τεράστιο έλατο τότε δώρο στον δήμο όπου στολίστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηράκλειου.
  3. Στο σύστημα της Seajets έχουν τώρα το Naxos Jet απο Ηράκλειο για Κυκλάδες
  4. Έχει ακούσει κανείς κάτι αν θα ξεκινήσει ??? Το σύστημα της seajets το δίνει να ξεκινάει στις 02/07 γι αυτο ρωτάω.
  5. Άρα να υποθέσω το αγαπημένο μας Knossos palace να υποθέσω εκτός το ότι αλλάζει όνομα βάφεται και μπλέ. Κρίμα.
  6. Με γρίφους μιλάτε γέροντες....😁😁 Γνωρίζουμε για ποιο λόγο θα γίνουν οι αλλαγές ονομάτων (αν γίνουν) ???
  7. Επιβεβαιώνω και εγω αυτό που λεει ο Νίκος. Οντως το συγκεκριμένο site εχει μεγάλο ιστορικό κόντρα στις Μινωίκες και μάλιστα είχε φουντώσει το διάστημα που το δρομολόγιο πήγαινε μέσω Χανίων. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά οι Μινωικές γραμμές είχαν στείλει και εξώδικο για κάποιες υπερβολές που είχαν γραφτεί.
  8. Μπορούμε να ερμηνεύσουμε ή να ψυχολογήσουμε αυτη η συνεργασία τι μπορεί να σημαίνει ???
  9. Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση του Νίκου.Εγω προσωπικά μέσω Ηρακλείου ή Σουδας θα πήγαινα. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν μπορουμε να συγκρίνουμε τα παλάτια των Μινωικών με το Olympus ή τα πλοία της Κοινοπραξίας (εκτός το Κρήτη 2 που και πάλι στέκεται καλά βέβαια) με το Olympus ??? Μιλάμε για ενα πλοίο 43 ετων . Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, το όλο στήσιμο του δρομολογίου γίνεται για τα φορτηγά όπως εχει αναφερθεί και παραπάνω.
  10. Μια χαρά είναι οι τιμές αν δεν είσαι τουρίστας, σε σχέση με το παρελθόν οπου η HSW δεν έκανε εκπτώσεις. Τωρα με τις Μινωικές γραμμές μπορεί η Σαντορίνη να ναι 70 ευρω αλλα αν βάλεις την έκπτωση της Minoan Bonus Club πέφτει στα 56 ευρω, για την Μύκονο απο 85,50 ευρω πέφτει στα 68,50 ευρω. Πολύ καλύτερα.... άποψη μου βέβαια.
  11. Ρυμουλκό??? Το πιάσανε τα μποφόρ ή έπαθε κάτι??
  12. Και εγω το ίδιο πράμα θυμήθηκα και ξενέρωσα κιολας που πήγαν Τουρκία. Αλλα αν το σκεφτούμε καλύτερα όντως εδω στην Ελλάδα υπάρχει ναυπηγείο με αυτή την τεχνογνωσία, να βάλει scrubber ? Νομίζω πως όχι.
  13. Ποια είναι ακριβώς τα ελληνικά χέρια??? Οι τράπεζες? Το αμερικανικό fund???😉
  14. Εχει ακούσει κανείς αν θα σταματήσει νωρίτερα τα δρομολόγια της η Golden Star Ferries απο Ηράκλειο - Κυκλάδες - Ραφήνα ???? Ξέραμε οτι τα δρομολόγια θα είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου και αυτό λεει στο site της. Αλλα μπαίνω να βγάλω εισητήριο στο σύστημα κρατήσεων τους και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω οτι απο Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ΔΕΝ έχει.....
×
×
  • Create New...