Jump to content
Shipfriends

blue

eMembers
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. να' μαστε παλι εδωωω!δυστυχως παλι καποιο προβλημα υπαρχει με τη μηχανη (δεν ξερω αν ηταν η ιδια με εκεινη που ειχε χαλασει πολυ προσφατα), παλι θα φυγει για πειραια. ακομη κανεις δεν ξερει ή δεν λεει για ποσο. μεγαλη ατυχια μες το καλοκαιρι αυτη.:eek:
  2. τι γινεται τελικα με τη βλαβη?παει το τριημερο, κοντευουν και 15μερες απ'την μερα που χαλασε η μηχανη....
  3. μολις ξεκινησε για πειραια (μεσω ισθμου, αραγε?), δεν θα κανει δρομολογια τουλαχιστον ως την κυριακη.
  4. οντως ετσι ειναι. επαθε βλαβη η μια μηχανη.λυπαμαι που το λεω ετσι απλοϊκά ομως δεν εχω τις γνώσεις ουτε και την ενημερωση για περισσότερες λεπτομέρειες! το πλοιο εφυγε χωρις επιβατες απο πορο 18.30 και στην κυλληνη εφτασε 20.20. εκει το περιμενει συνεργειο!!!!ωστοσο η επισκευη της βλαβης θα ξεκινησει αυριο πρωι πρωι.δεν ειναι σιγουρο αν θα εκτελεστει το αυριανο δρομολογιο των 11.45. ελπιζω καποιος να ξερει πιο κατατοπιστικες λεπτομερειες για το προβλημα.
  5. στο site της εταιρειας τα δρομολογια του επτανησος στην κυλληνη ξεκινουν 28/2
  6. σημερα το πρωτο πρωινο δρομολογιο εμεινε ανεκλτελεστο απ' το ιονις. το μεσημερι ηρθε το καλβος που εκανε το δρομολογιο των 13.00. το ιονις εξακολουθει να ειναι στο λιμανι. παιζει καποια βλαβη ισως?? αισθητη, αισθητοτατη η απουσια του επτανησος
  7. ειχε πει στην εταιρεια πριν τισ γιορτες την αποφαση του να συνταξιοδοτηθει λογω οικογενειακου προβληματος
  8. συμφωνω (εκτός απ'αυτο το "ιδιοτροπο" που με πονεσε !!!!!!) και επιπλεον το καλβος ηταν ηδη μεσα στο λιμανι του πορου, οποτε παιζοταν αν το επτανησος θα δεσει διπλα του ή αν θα παει σαμη.κ τελικα επιλεχθηκε το β'.
  9. σημερα το επτανησος εφτασε πορο 1.10, ομως λογω του απαγορευτικου το καλβος δεν ειχε φυγει. ετσι μια ωρα περιμενε εξω απ'το λιμανι . 2.10 τελικα εφυγε για σαμη.
  10. σημερα το επτανησος εφτασε πορο 1.10, ομως λογω του απαγορευτικου το καλβος δεν ειχε φυγει. ετσι μια ωρα περιμενε εξω απ'το λιμανι . 2.10 τελικα εφυγε για σαμη.
  11. οχι δεν θα ειναι εναλλαξ. κ μονο χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι θα προστιθεται ενα δρομολογιο σε καθε εταιρεια. ομως την προηγουμενη εβδομαδα ψιθυριζοταν οτι κ το τελευταιο 10μερο καθε μηνα θα γινονται 3 δρομολογια (απο καθε εταιρεια).ισχυει αραγε?μηπως εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο?
  12. παντως εχουν ξεκινησει οι επισκευες. την προηγουμενη εβδομαδα εβαφαν την δεξια εξωτερικη πλευρα τωρα ειναι η σειρα της αριστερης
  13. τα καινουρια δρομολογια ειναι ενα δραμα.6 το απογευμα το τελευταιο απο κυλληνη ειναι πολυ αβολο.το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παει ετσι ολος ο χειμωνας. ενταξει, δεν εχει κοσμο, αλλα 6 ειναι απογευμα.ακομα και τον χειμωνα νομιζω ενα δρομολογιο γυρω στις 7.30 θα ειχε κινηση....δεν ξερω.....:(
  14. προβληματακια χθες το βραδυ στην αφιξη του " καλβος" στο ληξουρι. 2 δεκαεπταμέτρα κοτερα που ειχαν δεσει διπλα απο εκει που σηνηθως δενει το πλοιο κατεστησαν αδυνατη την εισοδο του στο λιμανι!!!ετσι οι 280 επιβατες που θα κατεβαιναν ληξουρι εκαναν μεγααααλη υπομονη και βγηκαν αργοστολι. το καλβος, σε αντιθεση με το επτανησος παλιοτερα, γυριζει μεσα στο λιμανι. η απορια μου ειναι η εξης...αν το πλοιο εκανε τη γραμμη κυλ-ληξουρι μονο και οχι αργοστολι, τι θα γινοταν,οεο?θα επεστρεφε στηνκυλληνη?!:p
×
×
  • Create New...