Jump to content
Shipfriends

Dimitris

Members
  • Posts

    37
  • Joined

About Dimitris

  • Birthday 11/25/1978

Uncategorized

  • Location
    ΑΘΗΝΑ
  • Occupation
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πολύ πιθανόν να είναι αυτές οι γλώσσες, γιατί είναι σημαντικός ο όγκος επιβατών από αυτές τις χώρες (οικονομικοί μετανάστες που ανεβοκατεβαίνουν όλο το χρόνο) , και όλοι πήγαιναν με ΑΝΕΚ, λόγω της χαμηλότερης τιμής.
  2. Από ότι είχα δει στο AIS εκείνη την ημέρα, το palace μπήκε μέσα από τις Κυκλάδες (το είχα παρατηρήσει γιατί μου έκανε εντύπωση τι γύρευε το παλάτι πάνω από τη Φολέγανδρο...)
  3. Πριν λίγο το HS4 με 38!!! Αντε και εις ανώτερα!!!
  4. Πριν λίγο βγήκε για δοκιμαστικό, κάποια στιγμή στο AIS το είδα να πιάνει 38,7 (δεν ξέρω αν έπιασε κ περισσότερο) και μετά έκανε αναστροφή και επιστρέφει στο λιμάνι
  5. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, είμαι σίγουρος ότι θα το προτιμήσουν πάρα πολλοί που ταξιδεύουν προς Χανιά (το αντίστροφο από ότι γινόταν μέχρι πέρυσι που ταξίδευαν οι Ρεθυμνιώτες μέσω Σούδας και του Χαισπιντ),γιατί κερδίζεις πάααρα πολύ ειδικά σε σύγκριση με το Λισσός των 10+ ωρών πλέον). Ειδικά με το στρίμωγμα που γίνεται πλεον στο γκαράζ με τα φορτηγά στα πλοία των Χανίων, θές πολύ περισσότερη ώρα για να βγείς από το γκαράζ του ΛΙΣΣΟΣ με ΙΧ, από το χρόνο από Ρέθυμνο μέχρι Χανιά (40 λεπτά περίπου)
  6. Η έλλειψη πλοίου για το Ρέθυμνο είναι πλέον εμφανής, στις καθημερινές καθυστερήσεις της αναχώρησης των πλοίων προς Χανιά. Πέμπτη βράδυ, το Ελ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ φόρτωνε στον Πειραιά μέχρι τις 21.35 (συνοδεία ενός μαθήματος απταίστων γαλλικών και ευχελαίου μεταξύ οδηγών φορτηγών & υπευθύνων για το ποιος θα προλάβει να μπει και το ποιος ήρθε πρώτος - τελικά έμειναν 5- 6 απ'εξω...), ενώ και εχθές το βράδυ στη Σούδα, παρόλο που φόρτωνε και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, το ΛΙΣΣΟΣ φόρτωνε έως τις 21.20 (πάλι καλα...και φυσικά γέμισε το γκαράζ ασφυκτικά)
  7. Δε θα φτάσει.. Έδεσε στο Λαύριο, που ήταν κ στο δρόμο του, από ότι βλέπω στο ais...
  8. Στο ραδιόφωνο το πρωί άκουσα για βλάβη στη μία κύρια μηχανή, περισσότερες λεπτομέρειες δεν είπαν.
  9. Δεν είναι λάθος, από αύριο 1/11 το δρομολόγιο από Πειραιά για Ρέθυμνο θα γίνεται Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, μέσω Χανίων. Επιστροφή από Ρέθυμνο απευθείας για Πειραιά Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή.
  10. Και για να μην αναρωτιέσαι που βρίσκεται, σήμερα το μεσημέρι βρισκόταν Ελευσίνα . Έχει σβηστεί και το "ΑΝΕΚ LINES" από τα πλαϊνά.
  11. Δεν ξέρω εάν τα Κύθηρα έχουν τόση κίνηση, αλλά στο κομμάτι ΠΕΙΡΑΙΑ - ΧΑΝΙΑ που φεύγει το ΛΑΤΩ και ανιτικαθίσταται από ΠΡΕΒΕΛΗ, τότε σίγουρα υπάρχει τρομερό πρόβλημα χώρου για φορτηγά, οπότε χρειάζονται ενισχύσεις...
  12. Την Παρασκευή το πρωί, τη στιγμή που το πλοίο έδενε στον Πειραιά (6.35) έσπασε ο πλευρικός κάβος... Ευτυχώς μόλις είχαν απομακρυνθεί οι λιμενεργάτες και γλίτωσαν, και ευτυχώς επίσης δεν ήταν κανείς άλλος εκεί κοντά. Το καλοκαίρι, όταν έχει και ημερήσιο δρομολόγιο, σε εκείνο ακριβώς το σημείο είναι η ουρά των οχημάτων προς επιβίβαση, οπότε φανταστείτε τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό.... Σημείωση: Και οι άλλοι κάβοι του πλοίου δεν φαίνονται και σε πολύ καλύτερη κατάσταση.......
  13. Ένα ελαφρώς σατανικό (και κακοπροαίρετο) μυαλό όμως θα έθετε το ερώτημα: Μήπως όμως το θέμα είναι να φτάνει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ/ΜΥΤΙΛΗΝΗ 11.34 στη Χίο, έτσι εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, λίγο πριν το ΜΥΚΟΝΟΣ, ώστε να του φορτώνει μια ωραιότατη καθυστέρηση?? Σχεδόν προφανές ερώτημα. Και σε τέτοια περίπτωση τι γίνεται? Αντέχει το λιμάνι της Χίου δύο ταυτόχρονες φορτοεκφορτώσεις ΕΓ/ΟΓ ή θα γίνει ένας (ακόμη μεγαλύτερος) πανικός?
  14. Μια μικρή διόρθωση. Το σωστό όνομα πρέπει να είναι ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ (όπως και η ομώνυμη χερσόνησος)
×
×
  • Create New...