Jump to content
Shipfriends

Panagia Ekatontapiliani

eMembers
 • Content count

  52,461
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Panagia Ekatontapiliani

 • Birthday 05/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Uncategorized

 • Occupation
  mortar shell

Recent Profile Visitors

21,634 profile views
 1. Panagia Ekatontapiliani

  Αέολος (IMO 7207451)

  Ας δούμε το Aeolos μετά την επιστροφή του στο Πέραμα.
 2. Panagia Ekatontapiliani

  Ανακατατάξεις Πλοιάρχων

  Ο cpt Μιχάλης Πετειναρακης ήταν μέχρι πρόσφατα υπαρχος στο Μύκονος Παλλάς. Ο cpt Σπύρος Πεφανης στο Blue Galaxy στη θεση του cpt Μπάμπη Παλουμπη. Διόρθωση ήταν υπαρχος στο Κνωσός Παλλάς αντί για το Μύκονος Παλλάς που έγραψα
 3. Panagia Ekatontapiliani

  Βλάβες Ήλιδα ΙΙ

  Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα ΙΙ στους Παξούς στις 14/8/18 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παξών, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΙΙ'' Ν. Κέρκυρας 43, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Γάϊου Παξών για λιμένα Κέρκυρας, διαπιστώθηκε έντονος κραδασμός στην κύρια μηχανή. Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε με συμβατική πλεύση στο λιμένα Γάϊου Παξών, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους 77 επιβάτες του, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν.Π. 11752. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΙΙ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 4. Panagia Ekatontapiliani

  AIDAnova (ΙΜΟ 9781865)

  Το AIDAnova αναμένεται να καθελκυστει στις 21 Αυγούστου
 5. Panagia Ekatontapiliani

  Sea Bus 1

  Το Sea Bus ξεκίνησε σήμερα το βράδυ από το Λαύριο με προορισμό το Ληξούρι.
 6. Panagia Ekatontapiliani

  Ρυμουλκήσεις

  Πολύ πιθανόν γιατί πριν λίγο που κροσαρισα το ρυμουλκό από μακριά αυτό μου φάνηκε!!!
 7. Panagia Ekatontapiliani

  Ρυμουλκήσεις

  Από ότι άκουσα ένα κίτρινο Ro-Ro που ήταν για επισκευή εκεί και προορίζεται για την Αλβανία.
 8. Panagia Ekatontapiliani

  Προσφορές και εκπτώσεις

  Φθινοπωρινές προσφορές από την Golden Star Ferries Η Golden Star Ferries σας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει όλα τα χρόνια της δραστηριότητας της, προχωρά σε δελεαστικές προσφορές στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για την περίοδο από 10 Σεπτέμβριου έως και 31 Οκτωβρίου 2018 γιατί το καλοκαίρι στην Ελλάδα αργεί να τελειώσει. Τα νησιά μας, που εμείς εξυπηρετούμε με τα πολυτελέστατα SUPERFERRY και SUPERFERRYII ανελλιπώς όλο τον χρόνο, έχουν ανάγκη από κίνητρα προκειμένου να παραταθεί η θερινή περίοδος και να ενισχυθούν οι τοπικές οικονομίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: ΕΠΙΒΑΤΕΣ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 13,50€ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ από 18,50€ ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ από 21,50€ ΟΧΗΜΑΤΑ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,50€ - ΜΟΤΟ 09,50€ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΙΧ 35,00€ - ΜΟΤΟ 13,50€ ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΧ 39,00€ - ΜΟΤΟ 15,50€ Οι παραπάνω ναύλοι αναφέρονται στα εισιτήρια ακέραιου ναύλου από και προς Ραφήνα και δεν συνδυάζονται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις. Η Golden Star Ferries πάντα δίπλα στον επιβάτη, επιφυλάσσεται σε περαιτέρω προσφορές προκειμένου να ανταμείψει την εμπιστοσύνη που έχει δεχθεί από το επιβατηγό κοινό στο διάστημα της πορείας της στην ελληνική ακτοπλοΐα.
 9. Panagia Ekatontapiliani

  Προσφορές και εκπτώσεις

  Φθινοπωρινή Προσφορά από τη Fast Ferries Η Fast Ferries σας ενημερώνει πως από 10 Σεπτεμβρίου ως 31 Οκτωβρίου 2018 ισχύει νέα φθινοπωρινή προσφορά. Στόχος της εταιρείας μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τους Φθινοπωρινούς μήνες. Ενδεικτικά οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: ΕΠΙΒΑΤΕΣ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ από 14,00€ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ από 18,00€ ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ από 21,00€ ΟΧΗΜΑΤΑ: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ ΙΧ 28,00€ - ΜΟΤΟ 10,00€ ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΙΧ 35,00€ - ΜΟΤΟ 14,00€ ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΧ 40,00€ - ΜΟΤΟ 16,00€ Οι προσφορές αφορούν τα εισιτήρια ακέραιου ναύλου από και προς Ραφήνα, δεν συνδυάζονται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις και τα εισιτήρια προσφοράς τροποποιούνται ή ακυρώνονται σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας.
 10. Panagia Ekatontapiliani

  N.E.Λ.

  Δημοσίευμα του mononews για διάφορα πλοία της ΝΕΛ που βγαίνουν σε πληστηριασμο. Η τιμή εκκίνησης για το πλοίο European Express (15.100 gt, κατασκευής 1974) τέθηκε στα 1,26 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ 24%, τιμή αισθητά χαμηλότερη από τα 1,97 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι πιστωτές της εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο, όταν δεν υπήρξε αγοραστικό ενδιαφέρον. Τώρα όμως, στην πέμπτη απόπειρα πώλησης του πλοίου, σύμφωνα με πηγή του ΟΛΠ, βρέθηκε αγοραστής, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος είναι ο αγοραστής, πόσες προσφορές υποβλήθηκαν και ποια είναι η τιμή πώλησης. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα. Αντίθετα, η δημοπρασία του πλοίου Ταξιάρχης (5.000gt, κατασκευής 1976), επίσης της NEL Lines, που ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου, ακυρώθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου λιγότερες από 48 ώρες πριν την έναρξή της, χωρίς να υπάρξει κάποια εξήγηση. Η τιμή εκκίνησης για το πλοίο είχε τεθεί στα 850.000 ευρώ συν ΦΠΑ, για ένα πλοίο το οποίο χαρακτηρίζεται “επικίνδυνο και επιζήμιο” για το λιμάνι του Λαυρίου, καθώς παραμένει αγκυροβολημένο εκεί από τον Ιούνιο του 2015 και έχει υποστεί διάβρωση. Ένα άλλο πλοίο της NEL Lines, το Kalli P (4.900 gt, κατασκευής 1996) επρόκειτο επίσης να βγει σε ηλεκτρονική δημοπρασία την 1η Αυγούστου, όμως η διαδικασία αναβλήθηκε, πιθανότατα για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TradeWinds. Η αρχική τιμή για το πλοίο είχε τεθεί στα 4 εκατ. δολάρια, ενώ επισπεύδοντες είναι η Τραπεζα Πειραιώς και άλλοι πιστωτές. Επίσης, το πλοίο Αλκυόνη (3.330 gt, κατασκευής 1995) της NEL Lines πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό στις 29 Αυγούστου, με τιμή εκκίνησης στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
 11. Panagia Ekatontapiliani

  Αέολος (IMO 7207451)

  Το Aeolos αναμένεται να δέσει στο Πέραμα.
 12. Panagia Ekatontapiliani

  Βλάβες Caldera Vista

  Όχι όλο το μπλοκ της κύριας μηχανής αλλά η βάση με το στρόφαλο πάνω!!
 13. Panagia Ekatontapiliani

  Αέολος (IMO 7207451)

  Το Aeolos ξεκίνησε σήμερα από τη Τουζλα ρυμουλκουμενο από το Christos XXIV. Από όσο γνωρίζω το πλοίο δεν είναι ακόμα έτοιμο για να ταξιδεψει.
 14. Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Paros στη Σύρο Κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ'' Ν.Π. 10990 από το λιμένα Σύρου, απογευματινές ώρες χθες, το εν λόγω πλοίο παρασύρθηκε εξαιτίας ισχυρών πλευρικών ανέμων, με αποτέλεσμα ο δεξιός πρυμναίος καταπέλτης επιβατών, η ανύψωση του οποίου δεν είχε ολοκληρωθεί, να προσκρούσει σε τονοδέτη (μπίντα) των λιμενικών εγκαταστάσεων. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση ζημιάς, και συγκεκριμένα η αποκοπή της βάσης στήριξης και εδράσεως της αριστερής άρθρωσής του, και η δυσλειτουργία του υδραυλικού συστήματος κινήσεώς του. Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από τους λιμένες Μυκόνου και Τήνου με επόμενο και τελικό προορισμό το λιμένα Πειραιά, επέβαιναν χίλιοι τριακόσιοι πενήντα έξι (1.356) επιβάτες, όλοι καλά στην υγεία τους, καθώς και εκατόν εβδομήντα οχτώ (178) Ι.Χ., τριάντα οχτώ (38) Δ/Κ και οχτώ (08) Φ/Γ. Από το Λιμεναρχείο Σύρου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ'' και διακόσιοι είκοσι πέντε (225) επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενώ κατόπιν ολοκλήρωσης εργασιών προσωρινής επισκευής / αποκατάστασης ζημιάς δεξιού πρυμναίου καταπέλτη επιβατών και κατάθεσης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
 15. Απώλεια άγκυρας του Ε/Γ-Δ/Ρ Αγία Μαρίνα Αιγινης στον Αργοσαρωνικό Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ'' Ν.Π. 10767, ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Σουβάλας Αίγινας προς λιμένα Πειραιά, λόγω κυματισμού και χειρισμών σφιξίματος αριστερής άγκυρας, κόπηκε το κλειδί της ένωσης με την καδένα, με αποτέλεσμα την απώλεια της άγκυρας στη θάλασσα. Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Πειραιά όπου αποβιβάστηκαν τα έντεκα (11) μέλη πληρώματος, οι πενήντα (50) επιβάτες και τα τρία (03) Δ/Κ. Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ'' και το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιό του παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν στον προορισμό τους με λοιπά δρομολογημένα στην ίδια γραμμή πλοία, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού τύπου Β διατήρησης κλάσης μετά από βλάβη ή ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους στο ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΗΣ''
×