Jump to content
Shipfriends

giorgosz

eMembers
  • Posts

    1,270
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giorgosz

  1. Πού μπορεί κανείς να βρει το schedule των pctc της εταιρίας?
  2. Στα αριστερά ποιό πλοίο είναι;
  3. Ευχαριστώ nick! Συμφωνώ, δεν μου αρέσουν οι 2 διαφορετικές αποχρώσεις που έβαλαν. Ακούγεται ότι τις πρώτες μέρες υπήρξαν προβλήματα με κλιματισμό κ κάποιες καμπίνες. Λογικά διορθώνονται σε αυτό το ταξίδι …
  4. Τέλος για το πλοίο σήμερα στα νερά μας - Αυτή η πρύμνη θα λείψει. Θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα θηρία στη δυτική Μεσόγειο, όπως κάποτε το Coral? Δε θα το μάθουμε ποτέ! Καλά ταξίδια να του ευχηθούμε! Ξέρουμε πότε θα το παραλάβουν οι άπω-ανατολίτες;
  5. Οδηγούσα προς τη δουλειά και ξαφνικά στα αριστερά μου βλέπω ένα άγνωστο σουλούπι. Ξέρει κανείς τί είναι!? φωτό χθες το πρωί ανάμεσα σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη.
  6. Πρώτο ταξίδι με το πλοίο χθες για μένα και έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι χώροι του καταφέρνουν να βολέψουν τους επιβάτες χωρίς να νοιώσει κανείς την πολυκοσμία. Με μια μικρή ανανέωση στα υλικά έχει χρόνια μπροστά του. Από κίνηση στο γκαράζ, φύγαμε από Μαρμάρι με χώρο για 5-6 ΙΧ.
  7. Πολύ ωραία Παναγία μου! Η τελευταία ανακαίνιση έγινε όταν το πήρε ο μακαρίτης Herod.
  8. Έχει προσφέρει τους χώρους του κ σε ένα σήριαλ με το Νινιό. Early 90s μάλλον
  9. Με το superferry II είχα σίγουρα ταξιδέψει για Δωδεκάνησα κάποια στιγμή. Θεωρούσα λογικό να είχε κάνει το ταξίδι αυτό κ το superferry.
  10. Δεν πήγε ποτέ Δωδεκάνησα από Ραφήνα ε;
  11. Βέβαια η οποιαδήποτε μείωση στην κατανάλωση έχει θετικό αντίκτυπο στην κατηγοριοποίηση του πλοίου σύμφωνα με τις εκπομπές άνθρακα.
  12. Αν κατάλαβα καλά έχει ήδη scrubber αλλά θα το αλλάξει σε closed loop. Λέτε να προλάβουν μέχρι Φεβρουαριο?
  13. Αναμφίβολα ήταν κ παραμένει ένα όμορφο κ λειτουργικό πλοίο. Θεωρώ ότι ήταν πιο άνετο το ταξίδι μαζί του για Δωδεκάνησα από ότι με τα Naxos, Χίος που υπερτερούν σε ταχύτητα. Αλήθεια επειδή έχω κάποια χρόνια να μπω, το πλωριό "κρυφό" σαλόνι υπάρχει ακόμα ε? Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στη χρήση?
  14. @nomikos ταξίδεψε στην Ελλάδα με τη "φούστα"?
  15. Ωραίο περιοδικό αλλά νιώθω ότι ανά περιόδους κάνει "κοιλιά". Τωρα που μου το θύμησες θα κοιτάξω να βρω το τεύχος Αυγούστου
  16. Πάντως ακούγεται καλύτερη η εκδοχή αυτή με τους Γάλλους από τις "πλωτές κατοικίες". @proud_ionian εσύ να μας το χαλάσεις, θες να το δεις καρφίτσες!
  17. Ο Mousset είχε κάποια σχέση με την Cruise & Maritime Voyages (CMV)
  18. Θα γίνει αύριο τελικα η στάση εργασίας. Οι επιβάτες τί θα κάνουν? Θα φύγει το πλοίο με καθυστέρηση?
×
×
  • Create New...