Jump to content
Shipfriends

enas chiotis

eMembers
  • Posts

    6,504
  • Joined

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

11,220 profile views
  1. Ο επιβατικός σταθμός απέξω έχει διακόσμηση ρίγα που καταλήγει σε αεροπλάνο. Μπερδέψανε το λιμάνι με το havalimani μου φαίνεται.
  2. Εγώ το ξαναγράφω, τι μας εμποδίζει να αντικαταστήσουμε τον Παναγιώτη με ένα παρόμοιου μεγέθους motorship;
  3. Aπ'ότι φαίνεται τα πλοία της γραμμής έφυγαν απο τις δεξαμενές και έχουν επιστρέψει στην Ηετειώνια ακτή στον Πειραιά. Επιπλέον, το Σάμος από 8/11 τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης από Ψαρά και θα φτάνει Πειραιά 08:10.
  4. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Χίου και όπως φαίνεται και στα δρομολόγια της Blue Star, τα Μεστά κόβονται μέχρι τουλάχιστον το Μάρτη από το δρομολόγιο Κυριακής από Πειραιά και επιστροφή Δευτέρα από τα νησιά. Συνεπώς Πειραιά -Χίο- Μυτιλήνη η γραμμή, και έτσι τελειώνει και το embargo των μεταφορικών της Χίου στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.
  5. Νέα άγονη αναμενεται να προκηρυχθεί για το νησί σύμφωνα με το τελευταίο ΣΑΣ, Λαγκάδα - Οινούσσες. Στη γραμμή ήδη υπάρχουν θαλάσσια taxi, να δούμε αν θα καταλήξει εκεί η επιδότηση ή θα ενδιαφερθεί καποιο μεγαλύτερο σκάφος. Υποτίθεται για να εξυπηρετεί αυθημερόν μετακινήσεις (ΔΥ, συνεργείων κλπ) από Χίο προς το νησί των εφοπλιστών.
  6. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του τελευταίου ΣΑΣ, τα Μεστά δε θα περιλαμβάνονται στη γραμμή Λαύριο - Αη Στράτη - Λήμνο - Καβάλα στην επομενη προκήρυξη. Μένει να το δούμε και στο διαγωνισμό.
  7. Από που ακριβώς στους Φούρνους πήγε να το περάσει και προσάραξε; https://www.protothema.gr/greece/article/1421309/prosaraxi-ploiou-me-68-epivainodes-koda-stin-kisiria-ton-fournon/
  8. Τα πλάνα με τον καταπέλτη και τις επισκευές, έχει καταλάβει κανείς από ποιο πλοίο είναι;
  9. Και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Χίο
×
×
  • Create New...