Jump to content
Shipfriends

Nick the Greek

Supermoderators
  • Posts

    30,108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nick the Greek

  1. Το περσινό Ιρλανδέζικο "καλοκαίρι" δεν βοήθησε φωτογραφικά. Είναι που είναι ένα από τα πιο απαίσια μέρη που έχω επισκεφτεί ποτέ αυτό το Belfast, με την βρόχα να πέφτει ράι θρού(που έλεγε κι ο αρχαίος ημών Ζαμπέτας), δεν τρώγεται με τίποτα. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, προσθέτουμε ένα ακόμη E-Flexer στην gallerie της τιμίας ιστοσελιδας τούτης. Πρόκειται φυσικά για το Stena Embla που αναχωρεί πρωί από το Belfast για το Liverpool. Δύο δρομολόγια την ημέρα κάνει, πρωί από την Βόρειο Ιρλανδία και βράδυ από το Merseyside.
  2. The Stena Embla in Belfast
  3. The Stena Embla in Belfast
  4. Πάμε να το δούμε και με την τελευταία εκδοχή - από τις πολλές- των σινιάλων της Trasmediterranea. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι εσωτερικά, πάντως είναι πια κάμποσα χρόνια που υπηρετεί την εταιρεία στα δρομολόγια κυρίως από την Almeria. Η πρυμνιά άποψη ενώ το πλοίο γυρίζει για την θέση του.
  5. Η παραπάνω μετακόμισή του στη γραμμή Vuosaari - Muuga ήταν προσωρινή, ζευγαράκι με το Sailor υπηρετεί την γραμμή Kapellskar - Paldiski. Στο Kapellskar το βλέπουμε κι εμείς δεμένο ενώ αυτό είναι έτοιμο να ξεκινήσει φόρτωση για την αναχώρηση των 2100. Σε αντίθεση με το ομόσταυλό του στην ίδια γραμμή, σε αυτό έχουν βάψει τα σινιάλα της Tallink στο φουγάρο.
  6. The Regal Star berthed in Kapellskar

    © Μουσελίνα από κόκκορα

  7. Ήρθε και η ώρα να δούμε το Stena Transporter και με την τελευταία εκδοχή των σινιάλων της Stena Line, αλλά και με βαμμένο μπλέ το καπέλο της τσιμινιέρας. Παρά το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες παραπέμπουν σε Ιανουάριο, είμαστε στον περασμένο Ιούλιο. Γρανίτης το πλοίο και το αδελφό του στη γραμμή Rotterdam(Hoek van Holland) - Killingholme.
  8. The Stena Transporter at her usual berth in Hoek van Holland

    © Λάμπης Κουντουρρρόγιαννηηηης

  9. The Stena Transporter at her usual berth in Hoek van Holland

    © Λάμπης Κουντουρρρόγιαννηηηης

  10. Έχει χτιστεί ο χώρος ανάμεσα στα φουγάρα του Suecia Seaways, ένα πλοίο χωρίς αισθητική έγινε ακόμη χειρότερο. Εμείς αφού το είδαμε να αναχωρεί τον Οκτώβριο, το βλέπουμε και το περασμένο καλοκαίρι στην ίδια διαδικασία, πάντα με προορισμό το Felixstowe.
  11. The Suecia Seaways departing Rotterdam

    © Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα

  12. The Suecia Seaways departing Rotterdam

    © Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα

  13. Το Sailor δεμένο στο Kapellskar, πρίν από λίγες εβδομάδες. Ενώ το logo της Tallink έχει λάβει θέση στις πλευρές του πλοίου, το φουγάρο έχει ένα πολύ μικρότερο logo. Προσέξτε στην πλώρη την στριφογυριστή ράμπα για πρόσβαση των ΙΧ στο εξωτερικό γκαράζ. Το πλοίο έχει αναχωρήσεις στις 2100 από κάθε λιμάνι και εκτελεί τους πλόες του με 13-14 κόμβους.
  14. The Sailor berthed in Kapellskar

    © Paul Scholes

  15. Ξαναπετυχαίνουμε το Viking Grace στο Φινλανδικό αρχιπέλαγος, ενώ αυτό πλέει πρός το Turku. Αν συγκρίνετε τις φωτογραφίες του με τις προηγούμενες που έχουν ανέβει στο θέμα, θα διαπιστώσετε πως το κέρατο του τάρανδου έχει αφαιρεθεί από το πλοίο. Προφανώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, και αποφάσισαν να ξεφορτωθούν το περιττό βάρος.
  16. The Viking Grace sailing through the Finnish archipelago

    © Teemu Pukki

  17. The Viking Grace sailing through the Finnish archipelago

    © Teemu Pukki

  18. Δεν μπορώ να σταματήσω να το φωτογραφίζω, πανέμορφο και κλασάτο. Παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει την καινούρια σεζόν.
  19. The resplendent Moby Otta in Genova

    © Craig Bellamy

  20. Η γραμμή Genova - Porto Torres - Cagliari είναι η πιο σταθερή του αυτόν τον καιρό, με περιστασιακές προσεγγίσεις σε Salerno και Palermo. Εμείς το πετυχαίνουμε σε αναχώρησή του Κυριακή πρωί από το Livorno, περνά σε απόσταση αναπνοής και όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς, είναι γεμάτο ως επάνω.
  21. The Eurocargo Ravenna seen in Livorno

    © Biaggio Antonacci

  22. The Eurocargo Ravenna seen in Livorno

    © Biaggio Antonacci

  23. Μια ακόμη άποψη του Tanger Express στο Algeciras, δεν έχει αλλάξει καθόλου η εμφάνισή του μέσα στα χρόνια.
×
×
  • Create New...