Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Αν υπήρχε τρόπος να φωτογραφηθεί καλύτερα από αυτά τα σχεδόν 10 χιλιόμετρα θα ήξερα😅 Πάντως η γραμμή θα μπει σίγουρα οπότε αν δεν είναι απλά ξυσμένη η μπογιά θα είναι σκαλωσιές.
  3. Yesterday
  4. Πέραμα, 17/03/2024
  5. Πέραμα, 17/03/2024
  6. Sotiris7

    Hermes I

    Πέραμα, 17/03/2024
  7. Good evening.....thanks for the information. She looks in good shape.
  8. Σήμερα που το είδα και το έβγαλα μία φωτογραφία από το Πέραμα πάντως, παρατήρησα πως βάφονται τα νέα λογότυπα.
  9. Σε ευχαριστώ πραγματικά για τις πληροφορίες. Μόλις κατάφερα κ είδα και ένα deck plan. Λίγοι γενικά χώροι για τον επιβάτη- πέρα από τις καμπίνες. Νομίζω ότι έτσι και έμπαινε σε γραμμή της Κρήτης καλοκαίρι, στην οποία σε κάποιο σκέλος θα έπρεπε να κάνει και ημερήσια δρομολόγια θα υπήρχαν τρελά παράπονα (εδώ υπάρχουν και για τι Κίσσαμος- ex Blue Galaxy). Η γραμμή που θα μπει το καλοκαίρι (Σαμος- Δωδεκάνησα) ίσως είναι η μόνη του Αιγαίου που του ταιριάζει. Όχι τεράστια επιβατική κίνηση, αλλά σημαντικη εμπορευματικη, νυχτερινές πλοες κατά κύριο λόγο και το σημαντικότερο απευθύνεται σε επιβάτες που θέλουν και έχουν συνηθίσει να ταξιδεύουν σε καμπίνα Ακριβώς αυτό είχα δει λίγο πριν γράψω 😄 Εννοείται πως για τους χειμερινούς μήνες είναι ΟΚ πιστεύω και για την Κρήτη
  10. Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη! Απίστευτο πως πέρασαν τόσα χρόνια.... Μπορεί να μην είμαι τόσο ενεργός όσο παλιότερα (οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας), μπορεί να βλέπω τις αναρτήσεις μαζεμένες όποτε βρω χρόνο αλλά το Shipfriends είναι ένα αγαπημένο δικτυακό στέκι, που ευτυχώς αντέχει στο χρόνο. Διατηρώντας την καθαρή ματιά, τις αποκλειστικότητες, το ενδιαφέρον. Χρόνια πολλά Shipfriends! (Ok κρατάνε οι γιορτές 40 μέρες ε;)
  11. Protoporos xiv & Protoporos xiii sailing together to Salamina
  12. Ακριβώς, έχει ένα εξωτερικό μπαρ στο κατάστρωμα 9, καθώς και ένα μεγάλο και σχετικά σκοτεινό σαλόνι, το οποίο ήταν μεν προσβάσιμο όσο το πλοίο δούλευε στην Αδριατική, χωρίς όμως να λειτουργεί κάποιο μπαρ. Στο κατάστρωμα 8 πρύμα είναι ένα σχετικά μεγάλο self service. Στο τελευταίο μου ταξίδι, τον Ιανουάριο, λειτουργούσε και ένα μικρό a la carte ακριβώς πλώρα από το self service στη δεξιά πλευρά. Το μοναδικό (κανονικό) σαλόνι είναι όντως αυτό στο κατάστρωμα 8. Είναι μεταξύ κουζίνας / κοιτώνων (πρύμα) και της ρεσεψιόν (πλώρα). Γενικά και στα τρία κατάστρωματα 7-9 από το κλιμακιστάσιο και πλώρα είναι μόνο καμπίνες. Στο 7 υπάρχει και μια αίθουσα που λειτουργούσε ως κινηματογράφος στην Ιαπωνία.
  13. Τι μας θύμησες @Giannis P, το Τάλως με τα χρώματα της NEL Lines Cargo, τρομερά πράγματα.
  14. Prokopios F

    Doxa

  15. Επειδή το πλοίο δεν το γνωρίζω καθόλου από πρώτο χέρι, εάν έχω καταλάβει καλά (από όσα βιντεακια έχει τύχει να δω) έχει ένα σαλόνι όλο κι όλο στο deck 8 και ένα εστιατόριο? Και ουσιαστικά όλο το υπόλοιπο είναι καμπίνες? Ή κάνω λάθος? Α...μόλις είδα ότι έχει και ένα bar στο 9ο deck
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...